Fenerbahçe Beko'dan bir bomba daha!

Fenerbahçe Beko çarpıcı transferlere devam ediyor. Sarı-lacivertliler, NBA'e giden Nicolo Melli'nin yerini Bayern Münih'ten Derrick Williams ile dolduruyor.

Fenerbahçe Beko'dan bir bomba daha!
Fenerbahçe Beko'dan bir bomba daha!
GİRİŞ 14.07.2019 15:37 GÜNCELLEME 14.07.2019 15:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, basketbolda bombaları arka arkaya patlatıyor. Nando De Colo ve Leo Westermann ile büyük sükse yapan sarı-lacivertlilere bir önemli isim daha katılıyor.

NBA'e giden Nicolo Melli'nin yerini doldurmak isteyen Fenerbahçe'nin Bayern Münih forması giyen Derrick Williams ile anlaştığı belirtildi.

2011/2012 sezonunda NBA'de yılın çaylak takımından yer alan oyuncu, geçen yıl Bayern ile EuroLeague'de 29 maçta oynarken 13,4 sayı ve 4,2 ribaund ortalamasını tutturdu.

YORUMLAR 7
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe bey napıyorsunuz:))
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım ama Fenerbahçe sayesinde Eurolig maçlarını hiç kaçırmaz oldum. Üç transferde çok olumlu ve takıma büyük katkıları olacaktır. Yalnız Fenerbahçe Beko nun geçen sene en büyük eksiği 5 numara idi, Vesely nin yanına sağlam bir 5 numara daha gerekli (Ahmet Düvelioğlu bu seviyelerin oyuncusu değil). Khimki den Jordan Mickey ya da Mac abi den Tarık Black ideal transferler olur.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    evet, orada bir eksiklik vardi veya var ama görünen oki, sanki Obradovic ve Yöneticiler Jeffrey Lauvergne ne inaniyorlar. Oraya sanki yeni transfer gelmeyecek. Ben isterdim Olimpiakostan Nikola Milutinov u transfer etsinler ama sanki transferi bitirdiler.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelenler gerçekten efsane...Bu sene Fenerbahçe yine sakatlık sorunu yaşamazsa her ligin en büyük favorisi....
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    UFFF bu ne takim böyle :)) NBA takimi oldu resmen !!!
    Cevapla
  • fenerantep 4 yıl önce Şikayet Et
    türk basketbol tarihinin en efsane kadrosu oldu resmen. kiskanclik yapip efes yazmaya gerek yok. cidden basketboldan anlayan herkes bilir bu kadronun efsane oldugunu
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Basketbol sever bir Galatasaray taraftarıyım,hakikaten ne yaptı fener böyle..zaten en iyilerden di bu kadro fena oldu..çok büyük mucize işler olmaz ise bir numara şuan..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle