Skrtel sessizliğini bozdu! "Fenerbahçe ile..."

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve yeni mukavele için yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Martin Skrtel, geleceği hakkında konuştu.

Skrtel sessizliğini bozdu! "Fenerbahçe ile..."
Skrtel sessizliğini bozdu! "Fenerbahçe ile..."
GİRİŞ 12.07.2019 09:55 GÜNCELLEME 12.07.2019 09:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Skrtel, transferiyle ilgili Slovak basınına röportaj verdi. 

"ENDİŞELİ DEĞİL, SABIRLIYIM"

Endişeli değil, sabırlıyım. Birçok takım zaten hazırlık kamplarına yeni başladı. Ben de sakin bir şekilde bekliyorum. Normal şartlarda şu anda bir kulüpte olabilirdim. Teklifler var ama benim de önceliklerim var. Bu yüzden acele karar vermek istemiyorum. Sabırlı olmalıyım. 

Bonservis elinde olması bir avantaj mı?

Skrtel: 7-8 yıl önce daha büyük avantaj olabilirdi. Şimdi belli bir yaştayım ve birçok kulüp de yaşa bakıyor. Ancak benim için yaş sadece bir sayı. Çünkü geçen sezon önemli bir sakatlık geçirmeden 60 maç oynadım. 

Basında birçok iddia var. Fenerbahçe dışında Başakşehir, Parma, Derby, Olympiakos ve Rangers iddiaları söyleniyor. Gerçeklik payı nedir?

Skrtel bu soruya verdiği cevapta, "Bahsedilen kulüplerin çoğuyla temasa geçildi. Fenerbahçe ile görüşüldü. Ancak net bir şey söylemek zor. Somut bir noktaya gelmedi. Menajerim görüşmeleri yapıyor. Dediğim gibi benim de kendi önceliklerim ve koşullarım var. Bu doğrultuda bir gelişme olursa menajerim beni bilgilendirecek. Ancak şu ana kadar yapılan görüşmelerde son aşamaya gelen bir gelişme yok." ifadelerini kullandı. 

"AİLEM TÜRKİYE'DE ÇOK MUTLU ZAMAN GEÇİRDİ"

Her şeye açık olduğunu söyleyen Skrtel, "Son 3 yılımı Türkiye'de geçirdim. Ailem burada çok güzel geçirdi. Oğlum Matteo, Türkiye'de okula gitti. İngiltere de bizim için uygundu. Belki de bu sefer başka bir ülke olur. Teklifler önemli. Sonrasında hepimiz göreceğiz.  (FutbolArena)

YORUMLAR 4
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    skrtele ve kjaere gerek yok. sadık.serdar.okanturp skrtelden ve kjaerden daha iyi.stoperler ve kaleci berke,altay,harun süper.bekler muratsağlam ve abdülcebrail süper. kanatlar moses ve rodrigez süper.kruse süper.golcüler Vedatmuriç ve Allahyar süper. daha ne olsun. bu kadro rekorlar kırabilir.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hazırlık kamplarını kaçırınca formayı alman zorlaşır. fb gibi sana 2,5 veren başka ahmak varsa lütfen git.
    Cevapla
  • Vn..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb senin için iyi bir secenekti ancak dam dumcu skretel sen havaya girdin yaşın ilerledi sana kimse istediğin parayı vermez ve o para karşılığı takımda bulamazsın fb de artık senin için zor gibi
    Cevapla
  • Akdeniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Saliverin şu adamı.. kendini fasulyeden nimet sanıyor
    Cevapla