Kolarov 'ayrılık konuşması' yaptı!

Roma'da Monchi'nin ayrılığı sonrası sportif direktör olarak göreve başlayan Gianluca Petrachi, Fenerbahçe'nin büyük ölçüde anlaştığı Aleksandar Kolarov hakkında açıklamalarda bulundu.

Kolarov 'ayrılık konuşması' yaptı!
Kolarov 'ayrılık konuşması' yaptı!
GİRİŞ 05.07.2019 16:47 GÜNCELLEME 05.07.2019 16:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalyan ekibi ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Sırp sol bek hakkında konuşan Petrachi, ''Kolarov benimle konuşmak istedi, durumunu anlattı. Görüşme talebi ondan geldi ve biz de oturup konuştuk.'' sözlerini kullandı.

 

 

İtalyan basını, 33 yaşındaki futbolcunun Petrachi ile konuşmasının 'ayrılık konuşması' olabileceğini belirtirken önümüzdeki günlerde transferin sonuçlanacağını kaydetti.

ERSUN YANAL, TOPUK YAYLASI'NA BEKLİYOR

 

 

Öte yandan çalıştırdığı takımlarda sezon öncesi kamplarına büyük önem veren ve tüm sezonun yüklemesini burada yapan Ersun Yanal, Topuk Yaylası'nda tam kadro çalışmak istiyor. Ersun Yanal, gündemdeki Kolarov'un da bu doğrultuda Topuk Yaylası kampına katılmasını bekliyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Derman 4 yıl önce Şikayet Et
    Asan Ali kaldirim türkiye liginin en iyi sol bek fransa maçinda asan Ali sol bek nasil olur bütün türkiyeye gösterdi onunla dalga geçenleri nasil susturtu ama Asan Ali kolarov süper olur biri ötekini aratmaz
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın yaşı 33 iyi Ersun hocaya yardımcı antrenör olur çok genç bulmuşlar maşallah 3-4 kişi daha bulsalar 35-40 yaşları arası Fener'in önünden kimse geçemez yaşlılara olan saygısından dolayı
    Cevapla