Dirar'dan itiraf! 'Küme düşme korkusu yaşadım'

Fenerbahçe'nin Faslı kanat oyuncusu Nabil Dirar takımın durumu, geleceği ve kendisi hakkında konuştu.

Dirar'dan itiraf! 'Küme düşme korkusu yaşadım'
Dirar'dan itiraf! 'Küme düşme korkusu yaşadım'
GİRİŞ 17.05.2019 16:55 GÜNCELLEME 17.05.2019 16:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dirar'ın açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Bu sene bazı pozitif şeyler de yaptık ancak zor bir sezon geçirdiğimiz doğru. Yeni bir başkanla, yeni bir tarafa yöneldik, yeni bir hoca geldi, sezon ortasında takım değişti. Başlarda çok oynayamadım ancak sezonun 2. yarısında geri döndüm, yerimi kendim kazandım. Bu sezon herkes için zor oldu. Şu anda puan tablosunun ortalarındayız ve umarım gelecek sezon bu seneden daha iyi olacağız."

"Küme düşebileceğimizi gerçekten düşündüm çünkü gerçekten şanssızdık, gol atma konusunda başarısızdık. Alt sıralardaki takımların da maç kazandığını görüyorduk. Gerçekten korkutucuydu ama son 4 maçta kazanmaya başladık ve nefes aldık."

 

 

"Fenerbahçe harika bir kulüp. Geçen sezonu 2. sırada tamamladık ve bu sezon kendimizi daha kötü durumda bulduk. Taraftarların da baskısıyla sahada kendimizi çok rahat hissetmediğimiz doğru."

"Brüksel'de Türklerin olduğu bir bölgede büyüdüm ve Türkiye'deki maçları çok izlemiştim. Kafelere, Fenerbahçe - Galatasaray maçlarına gitmeyi seviyordum. O dönemde ciddi olarak Türkiye'ye gitme hayalim vardı, bu şansı da elde ettiğimde tereddüt etmedim. Gerçekten harika bir deneyim, tüm şehir sizin arkanızda. Ligin seviyesi iyi, teknik olarak, fiziksel olarak üst seviyede. Belki de taktiksel açıdan Ligue 1'den daha kötü denebilir."

"Türkiye'deki küçük takımlar Fransa'daki gibi değil. Orada geride beklemiyorlar, her zaman hücum ediyorlar ve her takımda fark yaratabilecek oyuncular var."

"Fenerbahçe'de ekonomik olarak bir kriz olduğu doğru, her yerde ekonomik kriz var. Geçen Pazar günü bir kampanya yaptık ve para topladık. Bu sezonu tamamlamak için yeterli paramız var."

"Genç olduğunda elinde hiçbir şey olmuyor, küçük bir parayla başlıyorsun. Kariyerimin başında futbolun temel gerçeklerini anlamam 4-5 yılımı aldı. Evlendikten sonra küçük bir kızım oldu ve şimdi ailem için bir şeyler kazanmaya çalışıyorum."

YORUMLAR 6
  • Yunus Emre Tekeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım olsaydı seni bir saat içinde ülkene göndermişti.. Bu nasıl açıklama böyle
    Cevapla
  • mete 4 yıl önce Şikayet Et
    mhk tff hiç sizi küme düşürür mü? gs çaldığınız puanla hakeminiz ile kümeye de düşmezsiniz hatta şampiyon bile olursunuz korkma
    Cevapla
  • ARKADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    GS dan aldınız 2. puanla ligde kaldınız koçum benim
    Cevapla
  • Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeneydiniz o zaman Feneri koçum benimmm.
    Cevapla
  • Ertuğrul47 4 yıl önce Şikayet Et
    o 2 puanla belki de gsyi şampiyonluktan etmiş olacak, kim bilir. pazar günü göreceğiz.
    Cevapla
  • Ali Diyarbakırlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Koçum Benim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle