'Valbuena hiç küsmüyor, çıkıyor ve oynuyor'

Mehmet Demirkol, beIN SPORTS ekranlarında beIN MANŞET'te Fenerbahçe'de çıkan Valbuena haberlerini değerlendirdi.

'Valbuena hiç küsmüyor, çıkıyor ve oynuyor'
'Valbuena hiç küsmüyor, çıkıyor ve oynuyor'
GİRİŞ 06.05.2019 14:37 GÜNCELLEME 06.05.2019 14:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mehmet Demirkol açıklamasında, "Mathieu Valbuena ile ilgili değişik haberler var. Valbuena'nın kalıp kalmaması konusu zor bir karar. Valbuena'yı tutup tutmamak senin planını da gösteriyor. Gelecekte kuracağın oyunun bir parçası olmayacağı anlamına da gelebilir. Valbuena oyuna küsmüyor. 6 ay otursun, 6. ayın sonunda çıkıyor oynuyor. Profesyonel bir futbolcu" sözlerini kullandı.

34 yaşındaki Mathieu Valbuena bu sezon 29 maça çıkarken 4 gol atıp 8 asist yaptı.

Önce Trabzonspor maçında yenilgiyi önleyen akıl dolu golü, sonra da Kasımpaşa maçındaki etkileyici performansı ve galibiyetteki rolü… F. Bahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena son 2 maçtaki futboluyla taraftarın gönlünde taht kurdu. Takımın en yetenekli ismi konumundaki 34 yaşındaki futbolcu Kocaman, Cocu, Koeman ve Yanal tarafından ilk 11'in değişilmez ismi yapılmamıştı. Sarı-Lacivertliler taraftarlar şimdi bunun nedenlerini sorguluyor.

BÖYLESİ KAÇ TAKIMDA VAR

Valbuena'nın takıma faydası noktasında hemfikir olan F.Bahçeliler, "Elimizde böyle bir değer varken neden bunu daha önce kullanamadık", "Valbuena gibi kaliteli bir hücum oyuncusu kaç takımda var?", "Messi de koşmuyor" şeklinde yorumlarla Fransız yıldıza destek oldu.

YORUMLAR 2
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    takım kurtarma çabası var.maçı söküp alıyor adeta.
    Cevapla
  • Serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Gercek profosyonel futbolcu.. Aferim ona.. Takimini Sirtlayan bir OYUNCU
    Cevapla