Büyük sürpriz! Cem Yılmaz, Acun ve Beyaz...

Fenerbahçe, 12 Mayıs Pazar'ı pazartesiye bağlayan gece iftardan sahura kadar özel bir program hazırladı.

Büyük sürpriz! Cem Yılmaz, Acun ve Beyaz...
Büyük sürpriz! Cem Yılmaz, Acun ve Beyaz...
GİRİŞ 30.04.2019 17:54 GÜNCELLEME 30.04.2019 18:10
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ramazan ayıyla birlikte 'Fener Ol' kampanyası yeni formatıyla sarı lacivertli taraftarlara açılacak.

FBTV'de Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk gibi ünlüler kampanyayla bağış toplayacak. İftardan sahura kadar sürecek programlarla kampanyaya destek istenecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, Yüksek Divan Kurulu toplantısında "12 Mayıs'ı 13 Mayıs'a bağlayan gece iftar sahur arasında bir program yapacağız." demişti.

NEDEN 12 MAYIS TARİHİ SEÇİLDİ?

Fenerbahçe, 3 Temmuz sonrası Galatasaray ile Kadıköy'de 12 Mayıs 2012 tarihinde Süper Final'in son maçını oynamış ve şampiyonluğu rakibine kaptırmıştı. Maç sonrasında sarı lacivertli taraftarlar ile emniyet güçleri arasında hem stadyum içi hem stadyum dışında istenmeyen olaylar yaşanmıştı.

FENER OL KAMPANYASINDA SON DURUM

Başkan Ali Koç, 28 Nisan'da yaptığı açıklamada, "Kampanyaya ilişkin yapmış olduğumuz 4 Nisan tarihli lansmandakredi kartı, SMS ve banka EFT/Havale ve PTT aracılığıyla 375.000 bin üzerinde işlem gerçekleştirilmiştir. Ulaşmak istediğimiz hedefi göz önüne aldığımızda henüz 1 haftayı doldurmamasına rağmen taraftarın göstermiş olduğu ilgi bizi oldukça memnun etmektedir." demişti.

Basına yansıyan bilgilere göre; şu ana kadar Fener Ol için toplanan para 15 milyon euro'yu geçti. Fenerbahçe'nin kampanyadaki hedefi 65 milyon euro'ydu.

YORUMLAR 25
  • RÜZGAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk silahlı kuvvetleri ve milli savunma için para toplayalım desek toplanan para 1 milyonu bulmaz.
    Cevapla
  • Kandıralı 41 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar 15 milyon Euro toplanmış. Bu bağışları yapan kişilere falan yerde bir gariban var,filan yere maddi yardım gerekli desen acaba kaçı yardım eder. Eden olursa bile kaç lira yardım eder. Çok merak ediyorum. Güzel memleketimin ve insanımızın geldiği noktaya bakarmisiniz. Allah bizleri ıslah etsin inşallah.
    Cevapla
  • hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    bence kimse izlemesin ve destek vermesin. bu nedir ya. ramazan ayına futbol ile mi gireceğiz bu kadar da olmaz. yuh olsun .
    Cevapla
  • Oruç tutun dilnmyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunlara da bunlara para vereceklere de akıl fikir izan versin ..
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bi işe yaramayan saçma bi amaç uğruna milletin paralarını toplayıp hiç bir fakire ya da mazluma yaramayan bi amaç uğruna harcayacaklar. Yazık bunlara yardım yapana. Bir gram akıl yok ... Allah ıslah etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle