Demirkol: Fenerbahçe'de olsam prim almam

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin son durumunu değerlendirdi.

Demirkol: Fenerbahçe'de olsam prim almam
Demirkol: Fenerbahçe'de olsam prim almam
GİRİŞ 30.04.2019 14:53 GÜNCELLEME 30.04.2019 17:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'deki son durumu beIN MANŞET programında değerlendirdi.

Fenerbahçeli futbolcuların neden prim aldığına şaşırdığını dile getiren Mehmet Demirkol, "Fenerbahçe'de ne prim sözü verilmiş acaba? Maaş, hak ediş bunları tabii ki herkes alacak. Ancak ben Fenerbahçe'de sporcu olsam prim almam. Bir hakkım varsa eğer, onu da 'FENER OL'a bağışlarım. Ne primi ya? Fenerbahçe'de 'son üç'te olmama primi mi var? Ali Koç'un söylediği doğru, birçok kulüpten daha iyi Fenerbahçe bu konuda. Acaba futbolcuların sözleşmelerindeki bonuslar neler? Ben çok merak ediyorum bunu. Savunmacılar için pek bir şey olamaz. Hücumcular için attıkları gol 10'u geçince bonus alacaklar desen, 10 golü geçen yok." dedi.

TARİHİN EN KÖTÜ SEZONU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, "Şubat ayında bir araya geldiğimizde tarihimizin en kötü sezonu olduğunu ve sorumluluğun bizde olacağını söylemiştim. İkinci devre daha iyi olacağımızı söylemiştim. Daha iyi bir Fenerbahçe'yi göreceğimizi umut etmiştim." ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de bitime 4 hafta kala 14. sırada yer alan Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 30 karşılaşmada 7 galibiyet, 13 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

 

 

YORUMLAR 1
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yönetimleri son dönemlerde iş ahlakı olmayan o kadar çok futbolcular getirdiki ben ihtimal dahi vermiyorum
    Cevapla