Trabzon 90+6'da yıkıldı! F.Bahçe'ye altın puan!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, uzatmanın son dakikasında bulduğu golle Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Trabzon 90+6'da yıkıldı! F.Bahçe'ye altın puan!
Trabzon 90+6'da yıkıldı! F.Bahçe'ye altın puan!
GİRİŞ 27.04.2019 21:01 GÜNCELLEME 27.04.2019 21:23
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maç 1-1 berabere bitti.

Trabzonspor'un golünü 16. dakikada Yusuf Yazıcı attı. Fenerbahçe'ye puanı getiren gol ise 90+6. dakikada Valbuena ile geldi. Fenerbahçe'de 71. dakikada Sadık Çiftpınar, gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, 53 puanla 4. sırada yer aldı. 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe ise 34 puanla 14. sırada kaldı.

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Trabzonspor ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

 

Stat: Ülker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Skrtel, Sadık Çiftpınar, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Jailson, Zajc (Dk. 56 Valbuena), Dirar, Ayew (Dk. 66 Eljif Elmas), Soldado

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak (Dk. 90+2 Toure), Abdülkadir Ömür (Dk. 88 Olcay Şahan), Yusuf Yazıcı (Dk. 77 Ekuban), Nwakaeme, Rodallega

Goller: Dk. 16 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Dk. 90+6 Valbuena (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 71 Sadık Çiftpınar (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 21 Skrtel, Dk. 30 Soldado, Dk. 57 Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Dk. 74 Hüseyin Türkmen, Dk. 85 Abdulkadir Parmak (Trabzonspor)

YORUMLAR 100
  • cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekçi olalım beyler.fenerbahçe aldığı bu bir puanla trabzon sporun şampiyonlar ligine gitmesini engel olmuştur.nokta??????
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    berabere biten bir maçta YIKILAN olur mu?
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli'nin kalecisi Volkan Demirel, Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasına giderken arkasından laf attığını iddia ettiği bordo-mavili kafileden bir kişinin özür dilemesini isteyerek, "Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsten alır özür diletirim" dedi.bundan doğal nasıl bir açıklama yapsın. Anlık bir durum. Ya sonradan dahil olup da ağır konuşanlara ne demeli
    Cevapla
  • Orgun 5 yıl önce Şikayet Et
    Ortamı germekten başka bir amacı yok
    Cevapla
  • Yalanmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi kesim feneri gol atana kadar oynattiriyor. 90 + 6 bu da ne ?
    Cevapla
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    Soldado yu atmayan hakem rengini belli etti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle