Martin Skrtel: Bütün sezonun özeti gibiydi

Fenerbahçe'nin Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Martin Skrtel: Bütün sezonun özeti gibiydi
Martin Skrtel: Bütün sezonun özeti gibiydi
GİRİŞ 21.04.2019 23:31 GÜNCELLEME 21.04.2019 23:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Martin Skrtel açıklamalarda bulundu.
 
Kötü oynadıklarını belirten Skrtel, "Çok kötü bir performans sergiledik. Daha fazla gol de yiyebilirdik. Rakibimiz çok fazla şans buldu ama fırsatları değerlendiremedi. Kendi hatalarımızdan bunlar oldu, böyle olmamalıydı. Mağlubiyeti hak ettik" ifadelerini kullandı.
 
''TÜM SEZONUN ÖZETİ GİBİYDİ''
 
Kendi hatalarıyla rakibi umutlandırdıklarını söyleyen Slovak oyuncu, "Aslında bu akşam tüm sezonun özeti gibiydi. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama kendi hatalarımızla rakibe umut veriyoruz. Bu akşam da öyle bir akşamdı. Sonra rakibimiz gol atıyor ve çabalamamız gerekiyor" dedi.

 

 

"HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR"
 
Hatalardan ders çıkarmaları gerektiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, "Kötü bir geceydi, ders almamız ve bir şeyler öğrenmemiz gerekiyor. 5 maç var, sezonu en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 7
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    İkinci kümeye giderseniz düşünmek için bol bol zamanınız olur
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligde kalın yoksa tadı olmaz.böyle resimlerle nesemizi buluyoruz.zaten düşmekten beter oldunuz.tarih boyunca konusulacak
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    memettopalla tolgay çok hata yaptı. daha farkı yenilirdi fb ama kaleci harun kurtardı. fb nin hocası ve antrenörleri acilin değiştirilmeli. çalıştıramıyorlar..antalya ve ankarayı yenemezsen kimi yeneceksin. sıfır sıfır elde var sıfır. haziranda tamamen değişim olmalı.
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen hafta yazmıştım aynısı çıktı. tolgayla memettopalı oynatırsa galip gelemez diye bunların yerine zac ve jailson oynasaydı fb kesin yenerdi. ama ersun hoca memettopalın hatalarını yıllardır çözememiş.böyle hoca olmaz olsun. bilmiyor bilmiyor kadro nasıl kurulur bilmiyor. daha kimi oynatacağını bilmiyor.
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Koçum sezon bitti siz ders çıkarana kadar alt lige düşeceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle