Soldado: 'Gerçek Fenerli olma zamanı'

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, Galatasaray derbisi öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Soldado: 'Gerçek Fenerli olma zamanı'
Soldado: 'Gerçek Fenerli olma zamanı'
GİRİŞ 10.04.2019 10:15 GÜNCELLEME 10.04.2019 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin forveti Roberdo Soldado, Süper Lig'de Galatasaray'la pazar günü kendi sahalarında oynayacakları derbi için iddialı açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertli takıma geldiğinde herkesin kendisine "Galatasaray'a gol atmadan gerçek Fenerli olamazsın" dediğini hatırlatan 33 yaşındaki İspanyol yıldız, "Benim için bu haftaki derbi gerçek Fenerli olma zamanı" ifadelerini kullandı.

"ŞANSSIZLIĞA SON VERECEĞİM!"

Çok kötü bir sezon geçirdiklerine vurgu yapan Soldado, "Ersun Yanal geldikten sonra toparlandık. Hem takım hem de ben çıkışa geçtik. Son dönemde özellikle kendi sahamızda iyi oynuyoruz. Galatasaray'a karşı geçen deplasmandaki maça 72'de girmiş, Kadıköy'deki karşılaşmada 72'de çıkmıştım. Bu sezon da deplasmanda 2-2'lik derbide son 13 dakikada görev yaptım. Ama gol atamadım. Hocam şans verirse bu kez farklı olacak. Galatasaray'a mutlaka gol atacağım" dedi.

YORUMLAR 1
  • İlahi soldado 5 yıl önce Şikayet Et
    Derbide 1 gol atarsın gerçek fenerli olursun! Sonrada uzun yıllar gol atamadan bu ligden gidersin ve uzun yıllar Galatasaraya 1 gol attım der övünürsün...Garibim taraftarda bununla gurur duyar...
    Cevapla