F.Bahçe'yi reddetmişti! İşte Skrtel'in yeni takımı...

Sezon sonunda birçok oyuncusunun sözleşmesi bitecek olan Fenerbahçe'de ayrılacak isimler yavaş yavaş kesinleşiyor. Sarı-Lacivertliler'in, Slovak oyuncusu Martin Skrtel de Fenerbahçe defterini kapatmaya hazırlanıyor

F.Bahçe'yi reddetmişti! İşte Skrtel'in yeni takımı...
F.Bahçe'yi reddetmişti! İşte Skrtel'in yeni takımı...
GİRİŞ 26.03.2019 11:28 GÜNCELLEME 26.03.2019 11:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu sezon tarihinin en kötü performansıyla ligde adeta kabus gibi günler yaşayan Fenerbahçe'de sezon sonunda 13 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Bu futbolcuların çok ama çok büyük bir kısmıyla yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler'de, devam edilmek istenmesine rağmen kariyerini farklı bir takımda sürdürmeyi düşünen oyuncular da var.

 

 

Habertürk'ün haberine göre bu oyunculardan biri de Martin Skrtel... Slovak oyuncu, sözleşmesinin bitmesinin ardından İtalyan ekiplerinden Parma ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe defterini kapatan Martin Skrtel'in özellikle Comolli'nin gelmesinin ardından yaşanan kabus sezonun ardından Fenerbahçe'de devam etmeyi kesinlikle düşünmediği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin eski stoperi Bruno Alves'in formasını giydiği Parma, bir başka tecrübeli stoperle kadrosunu güçlendirmeye hazırlanırken, Sarı-Lacivertliler'in de yaz transfer döneminde kaliteli bir stoper alması bekleniyor.

 

 

YORUMLAR 1
  • he mıhtar he 5 yıl önce Şikayet Et
    tam ronaldo gibi
    Cevapla