Fenerbahçe’de Valbuena şoku

Fenerbahçe’de 70. dakikada oyuna dahil olan Mathieu Valbuena, 85. dakikada yaşadığı sakatlık sebebiyle yerini Michael Frey’e bıraktı.

Fenerbahçe’de Valbuena şoku
Fenerbahçe’de Valbuena şoku
GİRİŞ 09.03.2019 21:45 GÜNCELLEME 09.03.2019 21:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşan Fenerbahçe’de Valbuena şoku yaşandı. 70. dakikada Jailson’un yerine oyuna dahil olan Fransız futbolcu sakatlığı sebebiyle 85. dakikada yerini Michael Frey’e bıraktı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne şok ya..Valbuena bir Alex de bizim mi haberimiz yok..
    Cevapla
  • Cesur 5 yıl önce Şikayet Et
    Valbuena 3-4 hafta sakatlanirsa fb kesin kume duser bu adami 11 de baslatmamak ahmakliktir oyunun icinde olsun olmasin 90 dakika oynamali duran toptan 1 gol attirsa bile yeter bu adam fb nin %50sidir net.bi Galatasarayli olarak aykutun ve yanalin vede cocunun tek yanlisi bu adami 11 oynatmamak oldu
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Birde Volkan kalede olduğu sürece Fenerbahçe Küme düşmeye aday..Volkanı oynatmak intihardır.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim taraftarı anlamak çok zor. Geçen sene tıkır tıkır oynayan takıma kötü denildi... Oynayan takım dağıtıldı. Bu sene Avrupa da ne kadar Bal yapmayan arı var, getirildi... Geçen sene kötü denilen adamlar, şimdi kurtarıcı oldu...
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    70 . dakikada oyuna sokulurmu 50. dakikada girmeli. ısınana kadar maç biter. hem valbuena ilk 11 de oynamalıydı. her maçta deneme yanılma yapılmaz.volkanla oyun kazanılmaz, kazanamaz. her maçta hatalı 2 gol yiyor.bu inat niye. berke ve harun var daha iyi kaleci.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    volkan sakatlansa olmazmiydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle