Derbi sonrası flaş sözler! 'F.Bahçe ile şaka olmaz'

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile 3-3 beraber kaldığı maçta bir gol atan Sadık Çiftpınar maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 25.02.2019 23:27 GÜNCELLEME 26.02.2019 09:30
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal'ın devre arasında kendileri ile çok iyi bir konuşma yaptığını ifade eden Sadık, "İlk yarıda maça iyi başlamak istiyorduk ancak çok kötüydük, benim de hatam var 3. golde. Özür diliyorum. İkinci yarıda hocamız soyunma odasına bize çok güzel bir konuşma yaptı ve inanırsak başaracağımızı anlattı. Rakip taraftarın "Fenerbahçe'ye küme" tezahüratları bizi ateşledi. Fenerbahçe ile bu kelimeler yan yana gelmez. İnşallah bu bir baş kaldırış olur ve ilerleyen haftalarda da galibiyetler alırız" dedi.

Fenerbahçe ile şaka olmayacağını ifade eden Sadık, "Kolay bir durum değil, tarihimizde ilk kez böyle bir şey yaşıyoruz, bu inanılmaz bir durum anlatılmaz. Bir an önce bir sonraki maç gelsin de kazanalım diye bekliyoruz. Biz mücadelemizi vereceğiz ve son ana kadar savaşacağız. Fenerbahçe'ye yakışanı yapacağız" şeklinde konuştu.
 

 

YORUMLAR 24
  • Buğra 5 yıl önce Şikayet Et
    ya ilk yarıda rezil oldunuz 3 tane yediniz bjk gevşemeseydi o maç tarihi fark olurdu ne anlatıyon sen..Sen dua et böyle bittiğine
    Cevapla
  • ŞAHİN 5 yıl önce Şikayet Et
    ASLINDA SANA SÖYLENECEK LAF ÇOK AMA ŞUNU SOLEYİMKUSURA BAKMA BU KELME SÖYLEMEK ZORUNDAYIM MADEM SAKA YAPILMAZ ONUN İÇİN DÜŞME TEHLİKESİNDESİNİZ MAÇ ALAMADINIZ ZORDASINIZ birde ahkam kesiyorsunuz hadi ordan gevrekler
    Cevapla
  • Cimbomlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray macinda 2 0 dan 2 2 yap, Beşiktaş maçında 3 0 dan 3 3 yap ama ne hikmetse Lig de 14.sün. Kafamda deli sorular..:
    Cevapla
  • Eses 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha üç maç oynamış Fenerbahçe nin tarihini anlatıyor
    Cevapla
  • bayrak 09 5 yıl önce Şikayet Et
    sakayi kendiniz yapiyorsunuz.kabus gibisiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle