F.Bahçe'de Martin Skrtel ile ipler koptu

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Martin Skrtel ile ipler iyice koptu.

F.Bahçe'de Martin Skrtel ile ipler koptu
F.Bahçe'de Martin Skrtel ile ipler koptu
GİRİŞ 22.02.2019 11:13 GÜNCELLEME 22.02.2019 11:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ocak ayında adı ciddi bir şekilde Juventus'la anılan Martin Skrtel'e aslında Parma'nın talip olduğu hatta Serie A ekibin Fenerbahçe'ye 3 milyon euro'luk teklif yaptığı öğrenildi.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Slovak stoperin Parma'ya gidemediği için bir hayli üzgün olduğu belirtilirken, 34 yaşındaki oyuncunun yönetime 'Bırakın gideyim, şimdi izin vermezseniz 6 ay sonra bedavaya ayrılacağım' dediği bildirildi.

Hem Parma'nın hem de Skrtel'in transfer teklifini kabul etmeyen Fenerbahçe yönetimi kötü geçen sezonda böyle bir defansı bırakmak istemezken, yaşanan süreçten Skrtel'in olumsuz etkilendiği, oyuncunun bunun için sahada hayli agresif olduğu belirtildi.

ZENİT MAÇINDA YİNE BOŞ GEÇMEDİ! 5 GÜNDE 2 SARI

Ligde son oynanan Konyaspor maçında rakibine yaptığı sert müdahale sonucu büyük tepki çeken, hatta kendi camiasını bile huzursuzlandıran Martin Skrtel için Ersun Yanal'ın bizzat devreye girdiği ve oyuncuyla birebir ilgilendiği öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Defans hatalarını gözlemleyin. Sadık öve öve bitirilemiyor ama yanlış transfer. Yok puyolmuş bilmem neymiş. Yediğimiz gollere bakın Sadık ne yapıyor. Savunmanın fiziği olmalı kardeşim. Kafa topuna çıkamazsın, forveti durduramazsın topu başlatamazsın vs. Bunlar ne Sadıkta ne de bu Skrtel de yok. Topu almışın rakibi kendi kalesine yığmışsın ve sen topu tut kaleciye gönder! Yok böyle bir şey. Sprint yok ver kaç yok. Mosses topu ayağına bekliyor ve ''benim ne işim var burada'' der gibi
    Cevapla
  • osmanlı torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    gönderin gitsin luganodan daha ağır
    Cevapla
  • van denizi 5 yıl önce Şikayet Et
    abi kim ne derse desin bu adam kaliteli diyenlere bu adamın kimyası fenerle örtüşmüyor takımdan ilk kesilecek şahıs budur 45 senelik fenerbahçeli iyi bir izleyici olarak yazıyorum bunu skrtel fenerde en çok hata yapan oyuncudur .denemesi bedava bu adam oynamasın fener puanlar alır bundan sonraki maçlarda
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bize müstehak...giderken güllerle çiçeklerle uğurlayalım...yiğithan ve bu sene profesyonel yapılan genç iki stoper oynasa hadi sadık ve serdarı da almışın...bundan daha kötü olmazdı..yazık sırf sinir krizi geçirmek için para harcıyoruz ..düşünde kurtulalım bu dertten.
    Cevapla