Türkiye hakkında çirkin sözler!
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Carlos Kameni, İspanyol basınına Türkiye hakkında deli saçması iftiralarda bulundu.

Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı kalan ve tek başına çalışmalarını sürdüren Carlos Kameni, İspanyol basınına gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Tecrübeli file bekçisi, Türkiye'ye gelen yıldızların neredeyse tamamının ülkeden kötü ayrıldığını dile getirerek, "Buraya gelmeden önce anlatılanlarla yaşadıklarım çok farklı" dedi.
"F.BAHÇE'DE KALMAM İMKANSIZ"
Marca Gazetesi'ne konuşan Carlos Kameni'nin açıklamaları şu şekilde:
"Aykut Kocaman geldiğinde beni dışladı. Cocu da beni sebepsiz yere oynatmadı. Tek başıma antrenmanlar yapıyorum. Yaz aylarında ayrılacağımı umuyorum ama hiçbir şey hissetmeden bunu yapacağım. Son zamanlarda duygusal olarak kötü günler geçirdim ama ne olursa olsun havlu atmak istemiyorum. Motivasyonum düşse de futbolu bırakmayı düşünmedim. En üst düzeyde kariyerime devam edecek gücüm var. İspanya'ya geri dönmek istiyorum. Fenerbahçe'de 1 yıl daha kalmam imkansız."
"BURAYA GELENLER HEP KÖTÜ AYRILDI"
"Türk futbolu çok garip. Buraya gelmeden önce bana çok farklı şeyler söylemişlerdi. Statta çok fazla sigara içildiğinden sürekli dumanlar geliyor, bu beni çok kötü etkiledi. Van Persie, Pepe, Sneijder, Podolski gibi birçok yıldız buradan kötü bir şekilde ayrılıyor."
-
No Smoke 6 yıl önce Şikayet EtSigara kullanımı çok fazla artık çözüm bulunmalıBeğen Toplam 9 beğeni
-
Ne diyor bu 6 yıl önce Şikayet EtSaçmalamış.öyle goller yersen gönderilirsinBeğen Toplam 8 beğeni
-
afro 6 yıl önce Şikayet Ethaklı sigara içen çok statta. ayıpBeğen Toplam 10 beğeni
-
mesut 6 yıl önce Şikayet Etstatlara maç seyretmeye gidiyorum sigara içenlerden oğlumla köşe bucak kaçıyoruzBeğen Toplam 14 beğeni
-
Doğrucu 6 yıl önce Şikayet Etkomisyon almak için tuttuklarını getiren başkanları yargılamak gerek.Beğen Toplam 4 beğeni