Yanal kararını verdi! İşte F.Bahçe'nin yeni forveti

Perşembe akşamı Zenit’e konuk olacak Fenerbahçe’de Ersun Yanal'ın ilk 11 tercihleri merak ediliyor. Yanal, Zenit deplasmanında kimi forvette oynatacağına karar verdi.

Yanal kararını verdi! İşte F.Bahçe'nin yeni forveti
Yanal kararını verdi! İşte F.Bahçe'nin yeni forveti
GİRİŞ 20.02.2019 10:07 GÜNCELLEME 20.02.2019 11:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

idmanlarda Alper, Moses ve Ayew’i forvette deneyen tecrübeli teknik adam Ayew’de karar kıldı. Kariyerinde 21 maçta merkez forvet oynayıp 9 gol atan Ganalı hem Swansea’de hem de West Ham’da forvette başarılı olmuştu.

 

 

AVRUPA’NIN DEPLASMANLARDA EN AZ GOL ATAN TAKIMI F.BAHÇE

Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de deplasmanda en az gol atan takımlar sıralamasında Fenerbahçe, Fransa’nın Amiens ve Almanya’nın Nürnberg (6) takımlarından daha az gol atarak zirveye oturdu. Deplasmanlarda 5 gol tan Fenerbahçe, Avrupa’nın en az deplasman golü atan takımı.

 

 

LİGDE VOLKAN, AVRUPA’DA HARUN

Zenit maçında Harun oynamış ligde ise Konyaspor karşısında Volkan Demirel kaleyi korumuştu. Yanal’ın, St.Petersburg deplasmanında kime forma vereceği merak konusu oldu. Gelen bilgiler ise Yanal’ın ligde Volkan’ı, Avrupa’da ise Harun’u düşündüğü yönünde.

ZENIT MAÇINDA SAĞ BEKTE KİM OYNAYACAK?

Perşembe akşamı Zenit’e konuk olacak Fenerbahçe’de Ersun Yanal, sağ bekte kimi oynatacak?.. birinci tercihi Isla, Konyaspor maçında olduğu gibi cezalı. Konya maçında sağ beke koyduğu Dirar ise adı UEFA listesinde yer almadığı için forma giyemeyecek. Yanal ya gözden çıkardığı Şener’le sahaya çıkacak, ya da takım içinden sürpriz bir isme şans verecek. (Fotospor)

YORUMLAR 6
  • Osmanoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan 'ın son kullanma tarihi geçmiş,bundan böyle ne alt seviyedeki yada 1.lig takımlarında futbol hayatını devam ettirsin...
    Cevapla
  • F.d 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda ayew hepsinden iyi soldado her an patlayAcak bomba gibi slikmani berbat frey çok oynaması lazım izin iş fenerin o kadar zamanı yok
    Cevapla
  • Ersunhoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda doğruyu buldun.o forvetler den sadece soldadoyu oynat freyide oyunu tutmak için kullan defansif forvet.
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    berke ne zaman oynayacak. ziraat kupasından fb yi eleyen takım değil genç kalecilerdir. berke gibi iyi kaleciler fb yi kupadan eledi. volkan hiç güvenli değil harun ve berke durmalı kalede. forvette ise moses,ekici yada alper olmalı.
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Şener gözden çıkarılacak oyuncu değil. Bu teknik adamlar sırf kendi egoları yüzünden bu futbolculara yazık ediyorlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle