Herkes Benzia'nın bu halini konuşuyor!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Benzia, yeni transferler için yapılan imza törenindeki mutsuz görüntüsüyle dikkati çekti.

GİRİŞ 07.02.2019 17:34 GÜNCELLEME 07.02.2019 17:35
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli takımda yeni transferler Sadık Çiftpınar, Victor Moses, Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Miha Zajc için Can Bartu Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

 

 

Yeni transferlere soruları basın mensubu gibi davranan futbolcuların sorduğu törende neşeli anlar yaşanırken, Benzia'nın salondaki mutsuz görüntüsü dikkati çekti.

TFF'ye bildirilen 28 kişilik kadroda yer almayan Cezayirli futbolcunun kendisini soyutlamış bir şekilde en arka sırada tek başına oturduğu görüldü. (Yenişafak)

 

 

Benzia, imza töreninin ardından çekilen toplu fotoğrafta da yer almadı.

YORUMLAR 19
  • atayurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Üzülecek bir şey yok. Zaten kiralık 3 ay sonra, her halükarda. Parasını da alıyor. İyi nir tutar. Üzülecek başka şeylere bakın..
    Cevapla
  • mehmet şerif 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki ligin dibinde değil de yeniden şampiyonluk potasına girmiş gibi mutlu görünüyorlar.
    Cevapla
  • Fbli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsinlar oturup aglasinlar mi? 2 mac üstüste kazanilmis. Biraz da gülsünler önemli degil. Bundan sonra Ersun hoca seriye baglar.
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadro dışı kalması manidar? Benzia ; H.Aliden ,Şenerden Daha faydalı biriydi?
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Yedek kalması manidar? Benzia ; H.Aliden ,Şenerden Daha faydalı biriydi?
    Cevapla
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet empati kurduğun zaman çok üzücü bir durum.Ama yapacak bir şey yok.Kendinden beklenenin yarısını veremiyor adam gibi bir şutu bile yok bir tane ilk maçında eljif e verdiği pas var başka bişe yok.Kimi kadro dışı bırakacaktı tolgay ı mı ekiciyi mi eljif i mi kimi????Onda suç yok onu takıma transfer eden comolli de suç....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle