İşte Comolli'nin reddettiği yıldız futbolcu

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'ye Nicolas Gaitan'ın çok uygun şartlarda önerildiğini ancak Comolli'nin bu transferi görmezden geldiğini söyledi.

İşte Comolli'nin reddettiği yıldız futbolcu
İşte Comolli'nin reddettiği yıldız futbolcu
GİRİŞ 01.02.2019 10:13 GÜNCELLEME 01.02.2019 10:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ara tranfer döneminde birçok isimle temasa geçen ve kadrosunu Serdar Aziz, Tolgay Arslan, Sadık Çiftpınar ve Empoli'den Miha Zajc ile güçlendiren Fenerbahçe için Serdar Ali Çelikler'den flaş bir iddia geldi.

Çelikler, Fenerbahçe'ye Çin'in Dalian Yifang takımında oynayan Arjantinli yıldız Nicolas Gaitan'ın önerildiğini ancak Comolli'nin bu transferi istemediği için gerçekleşmediğini söyledi.

"ÇOK UYGUN ŞARTLARDA GAITAN'I ALMADILAR"

Fenerbahçe'nin hamlelerini değerlendiren Habertürk için değerlendiren Çelikler, "Fenerbahçe'de Moses en başarılı hamle.. Buradan söyleyeyim, çok uygun şartlarda Nicolas Gaitan'ı almadılar. Comolli, Gaitan ismini hocaya sunmadı bile" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'nin forvet transferi yapmayarak hata yaptığını kaydeden yorumcu, "Bu transfer döneminde santrafor alınamadı. Skor üretme sıkıntısı devam edecek. Ama yaz transfer dönemine odaklanıldığını biliyorum" ifadelerini kullandı.

Boca Juniors altyapısından yetişen ve Benfica, Atletico Madrid formaları giyen 30 yaşındaki Gaitan, 2018'in Şubat ayında 5,75 milyon euro bonservis bedeliyle Çin'in yolunu tutmuştu.

YORUMLAR 5
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogru yapmis Comolli, Gaitan sert düsüsde. Yas 30, geregi yok
    Cevapla
  • kahyaoglu06 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu iddaa doğru ise vah Ali KOÇ vah Fenerbahçe.Gaitan alınmaz mı be.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna "Kedi uzanamadığı ciğere pis der" derler.Gaitan önerilecek ve Comolli reddedecek!Aldığı hangi oyuncu Gaitandan iyi?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    takımım durumu ortada ali koç futboldan anlamaz comolıyı getırdı baksana anlamıosan basına gecmıceksım bak mustafa cengize takır takır alıyo
    Cevapla
  • camcı 5 yıl önce Şikayet Et
    almadığına göre comollinin çıkarı yok demekki
    Cevapla