'Takımın üzerinde kara bulutlar dolanıyordu'

Fenerbahçe forması giyen Sadık Çiftpınar, Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-2 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

'Takımın üzerinde kara bulutlar dolanıyordu'
'Takımın üzerinde kara bulutlar dolanıyordu'
GİRİŞ 28.01.2019 22:39 GÜNCELLEME 28.01.2019 22:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sadık Çiftpınar maç sonunda yaptığı açıklamada ilk olarak ''Takımın üzerinde kara bulutlar dolanıyordu. Bursa'da da galibiyete çok yakındık. Sahaya yine inanarak çıktık ve çok iyi başladık. İki tane duran toptan gereksiz gol yedik. Hafta içi bunlara çalışacağız. Ne olursa olsun kazanmak önemliydi'' dedi.

 

 

Sezonun kalanı için hedeflerini dile getiren Sadık Çiftpınar ''Yeni Malatyaspor için de önemli maçtı, Türkiye'nin en büyük takımına karşı deplasmanda oynamak çok zor. Onlara da başarılar diliyorum. İkinci yarıda artık hiç mağlubiyet almadan sezonu en iyi yerde bitirmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Sadık haydi Sadık haydi. Yam zamanı şimdi.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    sadık çok çalışkan dafansa güç verdi.skrtelle süper ikili oldu.ah şu bekler hata orada başlıyor. rakip kontratak yapıyor bekler bunları kesemiyor.fb nin yediği gollerin çoğu kontrataktan ve kornerden oluyor. bu konuda çalışmaları lazım. burada presle yatarak kontrolu sağlamalılar. rakibi kaçırmamalı ne yapıp edip kesmeli gerekirse kayarak yere yatmalı. böyle çevik bekler lazım fb ye.
    Cevapla
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    sadık defansı toparladı ama roman çok hata yapıyor skrtel de iyi sadık ile skrtel defansta tam güvenli.stoperler iyi oynuyor ancak bekler iyi oynamıyor. hasanali ve ismail bi maç iyi 2 maç kötü. süreklilik yok.solbeke iyi bir yerli oyuncu lazım caner erkin tekrar geri gelse .gökhan gönül ile caner erkin gitti fb nin bekleri bitti.
    Cevapla
  • yasir 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin en büyük takımlarından birisi. En büyük Beşiktaş (1903)ikinci GS(1905) üçüncü FB(1907)
    Cevapla
  • Trabzon 5 yıl önce Şikayet Et
    Dördüncü Trabzonspor.unutmayın
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeee ne diyosun yani bi anlayamadık ki?
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadık bugun çok iyi oynadı.. İNŞAALLAH böyle oynamaya devam eder.. Ayrıca Sadık ı ülke futboluna kazandırdığı içinde Malatyaspor'u tebrik etmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle