Moses'tan ilk açıklama 'Emenike ve Skrtel...'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses, imzası sonrası açıklamalarda bulundu.

Moses'tan ilk açıklama 'Emenike ve Skrtel...'
Moses'tan ilk açıklama 'Emenike ve Skrtel...'
GİRİŞ 25.01.2019 21:23 GÜNCELLEME 25.01.2019 21:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Başka teklifler de olduğunu ancak Fenerbahçe'yi seçtiğini söyleyen Moses, "Başka teklifler de vardı ama Fenerbahçe daha çok istedi. İyi durumdayım, sadece maç eksiğim var. Kısa sürede eski formuma döneceğim" dedi.

"BURANIN TARİHİNİ ÇOK DUYDUM"

Tecrübeli futbolcu Victor Moses, Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirtirken, "Düşüncelerim çok pozitif. Buranın tarihini çok duydum. Fenerbahçe dev bir kulüp, burada olduğum için çok mutluyum. Pazartesi günkü maç için sabırsızlanıyorum. Şu anda en önemlisi, pazartesi günü oynayacağımız maç. Bende bu kulüp için elimden geleni vermek istiyorum. Çok mutluyum." dedi.

"SKRTEL VE EMENIKE İLE KONUŞTUM"

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Martin Skrtel ve Emenike ile konuştuğunu dile getiren Moses, "Daha önce oynadığım futbolculardan bilgi aldım. Herkesin söyledikleri pozitifti. Kulüp ve ülke hakkında çok iyi şeyler söylediler. Bende buraya gelmek için sabırsızlanıyordum. Martin Skrtel ile de konuştum. Kendisi, benim Liverpool'da kiralık olduğum dönemde orada oynuyordu. Bana kulübün büyüklüğünü anlattı. Taraftarların ne kadar büyük ve tutkulu olduğundan bahsetti. Burada futbolu herkesin ne denli sevdiğini anlattı. Emenike ile de konuştum. O da çok mutlu olacağımı ve mutlaka gitmem gerektiğini söyledi." ifadelerini kullandı.

"FUTBOL TAKIM OYUNU, BİREYSEL OLMAZ"

8 numarayı tercih etmesinin özel bir sebebi olmadığını belirten futbolcu, "Uğurlu bir rakamım diyebilirim ama herhangi bir sebebi yok. Bundan dolayı 8 numaralı formayı seçtim. Bu formayı giyeceğim ilk maçı da iple çekiyorum. Umarım bana ve kulübe şans getirir diye düşünüyorum. Futbol bir takım oyunu. Kolektif bir oyun. Bireysel olarak bir şey yapmanız mümkün değil. Umarım takım olarak bir şeyler başarabiliriz." şeklinde konuştu.

Victor Moses taraftarlara verdikleri destek için çok teşekkür etti ve sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

"Taraftarların bana göstermiş oldukları sevgi ve destek için teşekkür ediyorum. Gerçekten minnettarım ve çok mutluyum. Onları mutlu edebilmek için elimden geleni yapacağım. Onlara karşı çok büyük bir sevgi besliyorum."

 

 

YORUMLAR 5
  • Fırtına 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz adamı davul ve zurna eşliğinde getirir,tef çalarak göndeririz...))
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumu bilumum klüpler çerçeveletip yine bilumum yerlerde duvarlarına asmalıdır.
    Cevapla
  • Rabia 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc defolsun AZIZ YILDIRIM gelsin
    Cevapla
  • Kesin yatacak 5 yıl önce Şikayet Et
    Emenike git yat kulübede bedava para al dedi kesin
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce cok ıstemıs guldurme beni. Fenerbahce daha cok parayı verdi de evladım.
    Cevapla