Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Aatif Chahechouhe'nun Çaykur Rizespor'a transferi konusunda açıklama yaptı.

Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu!
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu!
GİRİŞ 18.01.2019 16:22 GÜNCELLEME 18.01.2019 16:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Spor Kulübü, Aatif Chahechouhe'nun Çaykur Rizespor'a transferi konusunda açıklama yaptı. Aatıf'ın Rizespor'a kiralık olarak transfer edildiği iddia edilmişti ancak Fenerbahçe yaptığı açıklamada, Faslı futbolcunun bonservisi ile birlikte Rizespor'a transfer olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Aatif Chahechouhe'nun bonservisi ile transferi konusunda Çaykur Rizespor kulübüyle her konuda anlaşmaya varmıştır. Chahechouhe'ya yapmış olduğu katkılar için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 4
  • Vn..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru dürüst transfer yapmayin hep gönderin bu takım bir alt lige düşse bile tekrar süper lige zor çıkar akşam gördünüz işte koskoca fb gol atamıyor bir santrafor bile alınması bari saldadoyu oynatin rezil olduk ya ali bey yeter yeter hayel kırıklığı yarattin kiraliklarla seneyede bos işler görürsün yanlış yoldasınız ama iş işten geçti daha zor toparlanirsiniz
    Cevapla
  • Yolu açık olsun 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam az buçuk işler yapıyordu ama inatçı bir adama benziyor. Geçen yıl FB bir kuluple anlasmisti Beyefendi gitmemişti. Verilen şansı iyi değerlendirmliydi.
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Rize'ye. Fenerin hiç bir şeyden anlamayan ukala seyircisinin, dindar ve özellikle islam karşıtlığıyla şöhret olmuş ailesinden gelen sevimsiz başkanının ne kadar isabetli (!) seçimler yaptığının en net fotoğrafları bu yaşanıyor. Ellerinde top oynayacak 2-3 topçudan birini de sonunda göndermeyi başardılar(!). Bu yılki başarıları daim olsun.
    Cevapla
  • hakın 5 yıl önce Şikayet Et
    rakibine oyuncu sat. nasıl bir zihniyet geldi takımın başına.başkan olacak güneş doğacak dediler. ne güneşi resmen terekemize mart karı yağdı.
    Cevapla