Fenerbahçe'ye şok cevap! Teklifi reddetti

Fenerbahçe, Yunus Mallı'nın transferi için oyuncunun kulübü Wolfsburg ile anlaşma zemini yakaladı. Ancak Yunus Mallı, kariyerine Almanya'da devam etmek istediğini ifade ederek Fenerbahçe'nin teklifini reddetti.

Fenerbahçe'ye şok cevap! Teklifi reddetti
Fenerbahçe'ye şok cevap! Teklifi reddetti
GİRİŞ 10.01.2019 14:27 GÜNCELLEME 10.01.2019 14:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe transfer döneminde 4 koldan çalışmalarını sürdürürken gündeme milli takımımızın oyuncusu Yunus Mallı da geldi.

Fenerbahçe adına iki yönetici hem kulübü hem de oyuncuyla görüşmek için Almanya'ya giderken, Sarı-Lacivertliler Wolfsburg kulübüyle anlaşma zemini yakaladı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da çok istediği bir oyuncu olan Yunus ise bu tekliften dolayı çok heyecanlandığı fakat kariyerine şimdilik Almanya'da devam etmek istediğini ifade ederek Fenerbahçe'nin teklifini reddetti. Yunus için tüm şartları seferber eden Fenerbahçe kanadının bu girişimleri ise şu anlık sonuçsuz kaldı.

Tüm bu yaşananlara rağmen ikna çalışmaları sürse de an itibariyle Almanya'dan ayrılmayı düşünmeyen Yunus Mallı'nın iyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bu yüzden de şimdi olmasa bile bu transferin ilerleyen dönemlerde gerçekleşebileceği öğrenildi. (Habertürk)

YORUMLAR 18
  • muşlu tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    almanya doğru karar tebrik ederim ülkemizdeki alt yapı sorunlarının temelini adam kayırmacılık biraz kıskançlık ve nefret, kişisel sorunlar gibi olumsuz etkenler oluşturduğu için ne yazık ki futbolumuzun gelecek vaad etmesi an itibariyle hayalden öteye geçmiyor hiç bir zaman ikinci hatta üçüncü sınıf bri avrupa kulubu olmaktan öteye geçemeyeceğiz diğer orta sınıf avrupa kuluplerinin art arda oynadığı uefa finallerini taraftarları çoktan unutmuşken biz geçmişe bağlı kalıp 200 yılda bir kazanılan uefa kupasından 10 yıl önceki sevilla zaferinden vazgeçemeyeceğiz bilmem belki kulüplerimizin bu denli vizyonsuz oluşu taraftarın hiçle yetinmeye alışmasındandır.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllıymış
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcular bile Fenerbahçe'ye gelmek istemiyor artık. Teşekkürler Ali Koç!
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    eeee,,,,,,, büyük takım ne de olsa :))))
    Cevapla
  • Ali Hakyemez 5 yıl önce Şikayet Et
    Kümeyi garantileyen takımta ne isi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle