CHP'li Sözen'den F.Bahçeli Benzia'ya ağır sözler

Fenerbahçeli Yassine Benzia'nın cuma namazında giydiği kıyafet, CHP’li İbrahim Sözen'in ayrımcı ifadelerine maruz kaldı. Müslüman futbolcuya tepki gösteren Sözen, Benzia'nın giydiği yerel kıyafete "Radikal dinci giysisi" dedi.

CHP'li Sözen'den F.Bahçeli Benzia'ya ağır sözler
CHP'li Sözen'den F.Bahçeli Benzia'ya ağır sözler
GİRİŞ 08.01.2019 11:35 GÜNCELLEME 08.01.2019 11:37
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış


Antalya'da devre arası için kampta olan Fenerbahçe’nin Cezayirli milli futbolcusu Yassine Benzia, cuma namazını kılmak için teknik heyetten izin aldı. Sarı Lacivertli takım oyuncusu Benzia, kendi kültürüne ait yerel kıyafeti (kandura) giyerek camiye gitti. Belek’te bulunan Hacı Zahide Tamince Camii’nde namaz kılan Müslüman futbolcuyu kıyafetinden dolayı eleştiren İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen'in yeğeni olan CHP üyesi İbrahim Sözen, Benzia'yla ilgili bir paylaşımda bulundu.

 

 

TEPKİ ÇEKEN SÖZLER!

Müslüman futbolcu hakkında sert ifadeler kullanan Sözen'in açıklaması sosyal medyada tepki topladı. İbrahim Sözen, Twitter hesabından Fenerbahçe’nin resmi hesabına bir mesaj iletti. Benzia’yı hedef alan Sözen paylaşımda, “Özel yaşamında ne yaparsa yapsın, ancak profesyonel oyuncu olduğun takımın kampında oranın formasıyla oranın kuralı ile davranacak, radikal dinci giysisi ile Fenerbahçe kampında boy gösteremezsin” ifadelerine yer verdi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na en yakın isimlerin başında gelen Sözen’in aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyeliği de bulunuyor. 

 

 

YORUMLAR 234
  • bosver 4 yıl önce Şikayet Et
    cahil diyenler adam yale mezunu ve burda onu giyemez demiyor ozel hayatinda ne yaparsa yapsin diyor ama fenerbahce gibi bir takimda hatta herhangi bir takimda oranin kiyafetleri ile dolasmasi gerekior dior
    Cevapla
  • belcikadan 5 yıl önce Şikayet Et
    breee cahil herif bu araplarin geleneksel kiyafeti burda yani belcikada cogu arap giyer bunlari renkleri de vardir degisik
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar başa gelirse vay müslüman ülkemin haline..
    Cevapla
  • Muvahhid 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye kafir dolu...!!!
    Cevapla
  • Savaşan Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Neyse sana fazla lafa gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle