'Gözümüzü karartacağız' demişti! Koç'tan geri adım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Gözümüzü karartacağız" açıklamasıyla FFP anlaşmasının rafa kaldırılacağı kastedilmişti. Ancak Sarı-Lacivertliler, transfer yapsa da UEFA ile olan anlaşmaya dikkat edecek. Başkan Koç da bireysel olarak tüm fedakarlığı yapacak.

'Gözümüzü karartacağız' demişti! Koç'tan geri adım
'Gözümüzü karartacağız' demişti! Koç'tan geri adım
GİRİŞ 29.12.2018 14:06 GÜNCELLEME 29.12.2018 14:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ilk yarısını küme düşme hattında bitiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başlarken, yapılacak takviyeler için izlenecek yol da belli oldu.

 

 

Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre başkan Ali Koç ve kurmayları, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play (FFP) anlaşmasını riske atmayacak. Zira Koç, teknik direktör Ersun Yanal'ın imza töreninde yaptığı "Gözümüzü karartacağız" açıklaması ile UEFA anlaşmasının rafa kaldırılacağını işaret etmişti.

Ancak Avrupa kupalarından men edilmenin uzun vadede getireceği sorunları dikkate alan yönetim, transfer yapacak ama FFP'ye de dikkat edecek. Ekonomik anlamda hem uygun hem de verimli olacak oyuncuları hedefleyen Sarı-Lacivertliler, ligin ikinci yarısını en iyi noktada bitirip yaz döneminde de takviye yapmayı planlıyor.

 

 

Fenerbahçe'ye başkan olmasının ardından kısa sürede pek çok sponsorluk anlaşmasına imza atan Ali Koç'un, transfer döneminde de bireysel olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı ve tüm imkanları Sarı-Lacivertli kulüp için seferber edeceği öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce suçu birkaç antrönere atıp onları gönderdi. Sonra birkaç futbolcuyu suçlayıp kadro dışı bıraktı. Değişen birşey olmadığı gibi takım 17. Sıraya indi. Fb bünyesindeki olayları basına ifşa etti . Bırak git kardeşi FB tarihinde görülmemiş bir rezillik yaşatıyorsun takıma.
    Cevapla
  • Kanarya 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı sermayeyı bı tek bu sezona yuklersen gelecek sezon ne olucak bakalım ne olacak gorecegız
    Cevapla
  • martli 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki avrupaya gidip her sene kupa getiriyor da. ön elemeyi geçmiyor zaten. iki sene men cezasi alsa ne olur. ingiliz takimlari men cezasi aldi da ne oldu. yine avrupanin zirvesindeler. men cezasi falan hikaye. cepte akrep var. para vermek zor geldi kısacası...
    Cevapla
  • Kanser ettiler 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet dusmel diye bir sey yok .bu takim bunuda atlatir kanser etmesinler bizi neden alex gibi birinden brezilyadan futbolcu bulsunlar. Ozellikle kaleci stoper forvet sol acik bak bakalim o zaman stad ortalama 38.000 kisi agirlamis bu ne sevgi rabbim
    Cevapla
  • Analız 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerle ozdesmıs oyuncular bı tek brezılyadan cıkar ..
    Cevapla
  • Dervaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Transfer yap yoksa kümet düşme garanti Takımdaki boş beleş olanları gönder çiftliğe dönmüş takım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle