Ali Koç açıkladı! 'Cocu'nun tazminatı...'

Fenerbahçe'den ayrıldığı günden bu yana tazminatı merak konusu olan Phillip Cocu hakkında başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Ali Koç açıkladı! 'Cocu'nun tazminatı...'
Ali Koç açıkladı! 'Cocu'nun tazminatı...'
GİRİŞ 18.12.2018 16:05 GÜNCELLEME 18.12.2018 16:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü'nde başkan Ali Koç ve yeni teknik direktör Ersun Yanal imza töreninde buluştu. Gündeme dair birçok konuya açıklık getiren Ali Koç, Cocu'nun tazminatıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

 

 

Phillip Cocu'nun görevden alınması ve sonrasında yaşananları anlatan Ali Koç, "Sezon başında bir sistem değişikliğinden bahsettik, bazı oyuncular gitti ve FFP'den dolayı elimiz kısıtlıydı. Maçlar başladı ve istediğimiz sonuçları alamadık, 10. hafta itibariyle hoca değişikliğine gittik. Sayın Cocu'ya da hizmetleri için teşekkür ediyorum, yollarımızı ayırırken de harika bir tutum gösterdi. Ayrılış rakamlarının hiçbirisi söz konusu değil. Cocu'nun Türkiye'de olmasının sebebi, Ocak ortasına kadar ailesi ile beraber Türkiye'de zaman geçirmek istemesiydi. Ayrılış şartlarımız zaten belliydi. Hiçbir zaman 3 yıllık tazminat söz konusu değildi, tazminatı 1 yıllıktı ve Cocu bu tazminatından da ciddi bir indirim yaptı. İnanıyorum ki Cocu ileride çok büyük başarılara imza atacaktır. Daha sonra Koeman ile devam ettik, takımı biliyordu. Yeri gelmişken sayın Koeman'a da teşekkür ediyorum, bilhassa üç maçta müthiş bir liderlik örneği gösterdi, şikayet etmedi." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    Koeman' ı Galatasaray ile berabere kalabildi diye elinizde tuttunuz, Ersun hoca da Erzurumspor' dan 1 puan aldı, onuda 3-5 maç daha kaybetsede tutarsınız. Ligin son haftalarına kurtarıcı Yılmaz Vural ile girersiniz oda yetermi bilemem.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    hep hikaye
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol ticari zeka ile yönetilemez
    Cevapla
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu başkanlar kendi kulüplerini şirketleri gibi yönetse bugün türkiye de futbol çok iyi bir yerde olurdu
    Cevapla