Yusuf Şimşek'ten Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın yardımcısı olacağı iddia edilen Yusuf Şimşek, "Ersun Yanal beni ekibine alırsa, çalışmak isterim" diye konuştu.

Yusuf Şimşek'ten Fenerbahçe açıklaması!
Yusuf Şimşek'ten Fenerbahçe açıklaması!
GİRİŞ 12.12.2018 16:47 GÜNCELLEME 12.12.2018 16:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Süper Lig'de son olarak deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olarak 17. sıraya kadar gerileyen Fenerbahçe'de takımın başına artık Ersun Yanal'ın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yanal'ın ekibine Yusuf Şimşek'in dahil olacağı iddia edildi.

"Burak, Beşiktaş'a fayda sağlar"

Bu sezon Süper Lig'de kalitenin azaldığını ifade eden Yusuf Şimşek, "Bu sezon Süper Lig'de kalitede azaldı fakat rekabet artı. Bu yıl Trabzonspor'un devre arasında yapacağı birkaç takviye ile başarılı olacağını düşünüyorum. Ünal Karaman hem ülke futbolu hem de Trabzonspor için çok değerli bir futbol adamı. Trabzonspor'da Burak Yılmaz kadro dışı kaldı. Burak Yılmaz devre arasında gittiği her takımda başarılı olur. Ben, Burak'ın Beşiktaş'a faydalı olacağını düşüyorum" dedi.

"Çalışmak isterim"

Fenerbahçe iddialarını da cevaplayan Şimşek, "Fenerbahçe'ye Ersun Yanal ilk geldiğinde 'Fenerbahçe, Ersun Hoca ile ligi 10 puan farkla tamamlar' demiştim. Ersun Yanal, Fenerbahçe'de başarılı olacaktır. Bazı insanlar sosyal medyada geyik muhabbeti yapıyorlar fakat Fenerbahçe Süper Lig'in lokomotifidir küme falan da düşmez. Ersun Yanal ile 1996 yılından beri tanışıyoruz. Baba-oğul ilişkimiz var. Ekibine almak isterse çalışmak isterim. İstemezse de saygı duyarım ve başarısı için duacı olurum" ifadelerini kullandı.

Son olarak 2. Lig ekibi Karagümrük'te teknik direktör olarak görev alan Şimşek, futbolculuğu döneminde 2000-2004 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giymiş, Yanal'la da Denizlispor'da birlikte çalışmıştı.

YORUMLAR 3
  • Fırtına 61 5 yıl önce Şikayet Et
    Paran mı bitti?
    Cevapla
  • alperen k. 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz ersun yanalı istiyoruz burak yilmaz hangi takima gidiyorsa gitsin biz fenerbahçeyi1sırada olmasıni istiyoruz biliyorsunuz ki fenerbafçe
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Puan tablosuna tersten bakarsanız hedefiniz çok uzak değil.
    Cevapla