Koeman: Bu soruyu bana sormayın!

Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Erwin Koeman, Hollanda basınına kısa bir açıklama yaptı.

Koeman: Bu soruyu bana sormayın!
Koeman: Bu soruyu bana sormayın!
GİRİŞ 05.12.2018 17:00 GÜNCELLEME 05.12.2018 17:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Hollanda basınına geleceği ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Hollandalı teknik adam, "Şu anda takımı şekle sokmak için elimden geleni yapıyorum. Chris van der Weerden ile görevimin başındayım. Ama performans vermesi gerekenler, oyuncular. Eğer iyi bir profesyonel olursanız, teknik direktörün 2 hafta ya da 4 hafta burada olmasının önemi olmaz" ifadelerini kullandı.

"GELECEĞİN NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Koeman, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamalarda olduğu gibi göreve devam edip etmeyeceğini bilmek istediğini yinelerken "Herkes durumunun ne olduğunu bilmek ister. Ancak bu soruyu bana değil, benim üzerimdekilere sormanız gerek. Ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

COMOLLI: "DOĞRU KİŞİ KOEMAN"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, futbol takımının başında bulunan Hollandalı teknik adam Erwin Koeman ile ilgili, "Daha önce açıkladığımız durumdayız. Şu an durumunda herhangi bir değişiklik yok. Erwin Koeman ile çok net bir şekilde konuştuk. Takımı yönetmesini istediğimiz kişinin kendisi olduğunu, doğru kişinin şu anda o olduğunu ilettik" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 1
  • burdayım 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocaya geleceği ile ilgili soru sormuşlar,o soruyu futbol bilgisi olmayan çok çok vizyonlu ve geldiği günden beri fb yi başarıdan başarıya ve kırılmamış rekor brakmayan sevgili başkana sorun.
    Cevapla