Fenerbahçe'den teknik direktör kararı!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Erwin Koeman'la yola devam edeceklerini açıkladı. Comolli, kadro dışı bırakılan Aatıf, Dirar ve Volkan Demirel'le ilgili de şu an için bir tasarrufları olmadığını söyledi.

Fenerbahçe'den teknik direktör kararı!
Fenerbahçe'den teknik direktör kararı!
GİRİŞ 05.12.2018 11:46 GÜNCELLEME 05.12.2018 15:35
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur mücadelesinde yarın Giresunspor'u ağırlayacak olan sarı lacivertli ekibin basına açık gerçekleştirilen çalışması öncesinde basın mensuplarıyla sohbet etti. 

"KOEMAN'A DOĞRU KİŞİNİN O OLDUĞUNU İLETTİK"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, futbol takımının başında bulunan Hollandalı teknik adam Erwin Koeman ile ilgili, "Daha önce açıkladığımız durumdayız. Şu an durumunda herhangi bir değişiklik yok. Erwin Koeman ile çok net bir şekilde konuştuk. Takımı yönetmesini istediğimiz kişinin kendisi olduğunu, doğru kişinin şu anda o olduğunu ilettik" açıklamasını yaptı.

"MAÇ KAZANMAMIZ LAZIM"

Comolli, taraftarın takımın durumdan dolayı yaşadığı mutsuzlukla ilgili olarak da, " Taraftarımız mutsuz olmakta haklı. Taraftarı mutlu etmek için maç kazanmalıyız. Taraftarın mutsuz olduğunu biliyoruz. Biz, onları mutlu etmek için çalışıyoruz ancak maç kazanmamız lazım. Çözüm bu" şeklinde konuştu. 

"KAMP YERİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Devre arası kampı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de belirten Comolli, "Çalışmalar sürüyor. Devre arası kampını başka bir ülkede yapabiliyoruz. Aramızda bu konuyu tartışıyoruz" dedi.

"HARUN LİGİN EN İYİ KALECİSİ"

Comolli, sarı lacivertli takımın kalecisi Harun Tekin'in çok yetenekli olduğuna değinerek, "Harun Tekin,  Süper Lig'deki en iyi kaleci" ifadelerini kullandı. 

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, takımdaki eksik bölgeler için çalışmalar yapıldığına vurgu yaparak, "Devre arasında yapacağımız transferler için araştırmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. 

Kadro dışı kalan oyuncularla ilgili bir değişiklik yok. Şu an onlardan da bize karşı bir adım yok. 

"KADRO DIŞI KALAN OYUNCULARLA İLGİLİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK"

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Aatif Chahechouhe, Volkan Demirel ve Nabil Dirar ile ilgili bir gelişmenin olduğuna da dile getiren Comolli, "Şu an için kadro dışı kalan oyuncularla ilgili bir değişiklik yok. Ama oyunculardan da bize karşı bir adım yok" dedi. (DHA)

 

 

YORUMLAR 83
  • Kurtadam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç yeni bir sistem getiriyor. Millet de hala turkiye futbolu istiyor. Caner erkin bi orta aciyor uc kisiden birine denk geliyor vuruyor sekiyor vuruyor sekiyor vuruyor belki gol. Bu fenerbahce yi artik istemiyor ali koc bizim de messi neymar suarez gibi defansi parcalayan ara pasci 3lu forvet istiyor.
    Cevapla
  • Serro 5 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin su.comalli. gönderin sonu
    Cevapla
  • Musa 6o 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç sallıyordu aziz bey hakkında şimdi ne oldu aziz yıldırım türkiyede fetö ye direnişin sembolüdür takımın yarısı satıldıktsn sonra bile şampiyonluğu oynadı aziz başkan gönüllerin başkanıdır
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Komani. Boşverin ali koç bıraksın 15 temuzda yapadiklarini şimdi yapıyorlar Fb kümeye doğru gidiyor daha ne bekliyor
    Cevapla
  • ıke 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru karar.1.lig fenerebahçeyi olgunlaltıracaktır.maçları izlemeye stada gidenlere yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle