F.Bahçeli yıldızı yerden yere vurdu!

Fenerbahçe'de Islam Slimani'nin geride kalan 14 haftadaki performansı tartışma yaratırken, Mehmet Demirkol da Cezayirli oyuncuyu yorumladı

F.Bahçeli yıldızı yerden yere vurdu!
F.Bahçeli yıldızı yerden yere vurdu!
GİRİŞ 04.12.2018 12:32 GÜNCELLEME 04.12.2018 12:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'de Islam Slimani'nin geride kalan 14 haftadaki performansı tartışma yaratırken, Mehmet Demirkol da Cezayirli oyuncuyu eleştirdi.

"PUAN DURUMUNUN İLK SORUMLUSU SLIMANI"

14 haftada topladığı 14 puanla 15. sırada yer alan Fenerbahçe'nin bulunduğu konumdan sorumlu olarak Slimani'yi gösteren Demirkol şu ifadeleri kullandı;

"Slimani defteri kapatmış görünüyor. Bütün sorun orada başlıyor. Sorunun tamamı o değil ama puan durumunun ilk sorumlusu o... Maçın starı Diagne. Çok güçlü, çok güvenli, çok teknik... Slimani ne değilse Diagne o. Kaçırdığı penaltı sonrası ayakta kalmayıp uçması onun hakkında çok şey anlatıyor. Slimani'ye geldiğinde bir gazetecinin kefil olabileceği kadar kefil oldum. İnsan grip olur, 41 derece ateşi olur, terler. Slimani işte sürekli öyle. Korner bayrağı dibinde kendi kendine düştü. Kale önünde toplara ayak uzatmıyor, kafa vuramıyor. Kendinde değil."

YORUMLAR 11
  • mirzalıoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl Fenerbahçenin başarısızlığının en önemli nedeni yeni yönetimin Türk standartlarını değiştirme taahhüdüdür. Futbolda anlayış olarak şirketleşme kafasına gidilen bir düzen oluşturmaya çalışıldı. Fakat bu standart dışıydı. isim ve mevki karizmasından yola çıkarak etkinlik kuruldu fakat sadece görünüş etkinliği olarak kaldı. Fenerbahçeyi canlandıran hırçın kabına sığmaz yapısıdır. bu başkanından futbolcusuna böyledir. Trabzonsporun Fenerbahçeye 7 yıldır gol bile atamamasının nedeni budur.
    Cevapla
  • ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    asıl suçlu ali koç aykut hocayı gönderdi comolli geldi olay bitti
    Cevapla
  • KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Fernandao andan bin kat iyiydi. Slimani beş para etmez. Amaçsız nereye koştuğunu da bilmiyor. Topa kafa da vuramıyor. Golcü diye alında. Bal yapmayan sancı arısı. Bir an önce gönderin. Paramıza yazık.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Slimani berbat ama Fenerbahcenin kanatlari ve bekleri dahada berbat. Gecen sezon Fenerin en büyük sorunu neydi ? Kanatlarin islememesi, yani Babel Quaresma gibi oyuncun olmamasi. Oraya 2 transfer yapilsaydi birde Sol bek, Fenerbahce bu sezon acik ara sampiyon olurdu. Simdi her yer bozuldu, Josef ve Giuliano satilmamaliydi. Ersun Yanal gelmeli ve transfer sart. Ayrica Elif Elmas verilen sanslari simdilik kullanamadi, bence orada degisiklik yapilmali, misal Oguz Kaan. Ferdi Kadioglu Hollandali Hoca oldugu süre hic göremicegiz, Milli Takima kaptirmak istemiyorlar..
    Cevapla
  • dedi annem 5 yıl önce Şikayet Et
    elif elmas şansını değerlendiremedi ! bu nasıl bir cümledir sezon boyunca ayakta kalan 1-2 futbolcudan biridir Elif elmas, yanında oynayanlara bakarsak fazla bile oynuyor. Topal ve Jailson son derece yetersiz oyuncular arada bunlara Reyes te ekleniyor bu adamların yanıında iyi bile Elif. Oğuz kaan demişsiniz katılıyorum ama daha 1 ay olmadı ayağı kırıldı Oğuzun, takip etseydiniz bilirdiniz. Ferdi Kadıoğlu na gelince o da Comollinin bize kazıklarından biri Türkiye de başarılı olması imkansız, Tipik Hollanda ligi topçusu.
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir çuval euro alıyor. karşılığı kocaman sıfır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle