Koeman eleştirdi! 'Umduğumuz golleri atamadı'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Kasımpaşa maçının ardından konuştu.

Koeman eleştirdi! 'Umduğumuz golleri atamadı'
Koeman eleştirdi! 'Umduğumuz golleri atamadı'
GİRİŞ 03.12.2018 22:48 GÜNCELLEME 03.12.2018 23:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

 

 

Karşılaşmayı değerlendiren Koeman, "Genel olarak iyi bir maç oldu. %60 topa sahip olan takımdık. Toplam orta sayımız 36. Bu akşam hücum oyunu oynamak istiyorduk. Gelen ortalarda daha iyi iş yapmalıydık. Genel tabloya baktığımda iyi görüntü olduğunu gördüğüm anlar oldu." dedi.

Taraftarların tepkisinin normal olduğunu belirten Hollandalı teknik adam, "İnsanları anlayabiliyorum, kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuncularım 95 dakika iyi bir mücadele ettiler, kazanamamak bizim için bir hayal kırıklığı" ifadelerini kullandı.

 

 

"Slimani'den daha fazlasını bekliyoruz"

Slimani'nin beklentilerin altında olduğunu kaydeden Erwin Koeman, "Maç önünde de söyledim, bazı oyuncularımızın çok yorgun olması gibi bir durum vardı, her oyuncuyu her maç kullanamıyoruz. Valbuena ile Mehmet Ekici sakatlığı olduğu için çıkmak zorunda kaldı. Slimani'den daha fazlasını bekliyoruz, ondan umduğumuz golleri atamadı ama hala Fenerbahçe'nin oyuncusu, ben ona inanıyorum." diye konuştu.

Şu anda yaşadıkları durumu düşündüğünü belirten antrenör, "Nasıl bir durumda olduğumuzu biliyoruz. Benim başa çıkmama gereken bir durum var, bununla başa çıkmalıyım. Belki daha genç oyunculara ihtiyacımız var. Ben bunu yapacağım. Benim başa çıkmam gereken, içinde bulunduğumuz an." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 3
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    slamani gibi boş golcüye güvenirsen böle olur ama sende haklısın o golcüyü sen almadın comolli aldı yazıklar olsun adam kafa atmayı bile bilmiyo fas tan cezayirden golcü olur alcak san kasımpaşanın golcüsü gibi alcaksın o tip yani
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    kaliteli golcü lazım.topu havalandırıp auta atan golcü değildir. serbest vuruşları yapacak joker lazım. serbest vuruşlar boşa gidiyor.
    Cevapla
  • Sombey54 5 yıl önce Şikayet Et
    Çare emenikeeee...
    Cevapla