Valbuena'dan iddialı Trabzonspor açıklaması!

Deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe'nin en büyük kozu Mathieu Valbuena, yaşadıkları sıkıntılı sezonda sarı-lacivertli camianın gönlünü ferahlatacak açıklamalarda bulundu.

Valbuena'dan iddialı Trabzonspor açıklaması!
Valbuena'dan iddialı Trabzonspor açıklaması!
GİRİŞ 24.11.2018 10:00 GÜNCELLEME 24.11.2018 10:01

Erwin Koeman'ın göreve gelmesiyle müzmin yedeklikten takım liderliğine terfi eden Fransız yıldız, Trabzonspor'a karşı sekiz senedir kaybetmediklerini vurgularken Fenerbahçe'nin büyük maç performansına da vurgu yaparak kazanacaklarını iddia etti.

 

 

Bu sezon Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray'la berabere kaldıklarını hatırlatan Valbuena "En parlak günlerimizde olmadığımız aşikar. Ancak büyük maçlarda farklı oynadığımız da bilinen bir gerçek. Fenerbahçe'nin bu gelenekselleşmiş yapısını sürdürerek Trabzon'dan üç puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Kendimizi biliyoruz

 

 

Karadeniz'de zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyleyen Valbuena "Ligde fazlasıyla puan kaybettik. Fenerbahçe'nin olması gereken yer kesinlikle burası değil. Bahane üretmeden çıkışa geçmemiz şart" ifadesinde bulundu.

Yaşadıkları kayıpların takımın gerçek potansiyelini yansıtmadığının altını çizen Fransız "İyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Neler yapabileceğimizi son 3 maçta gösterdiğimizi düşünüyorum. Bütünlüğümüzü koruyarak, son düdüğe kadar mücadele edeceğiz" dedi. Valbuena, üç maçta iki gol atıp üç asist yapmıştı.

KAYNAK: TÜRKİYE