Valbuena'nın sözleşmesindeki o madde!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor'u 2-0 ile geçti. Mücadelede yıldızlaşan Mathieu Valbuena'nın sözleşmesindeki ilginç madde öne çıktı.

Valbuena'nın sözleşmesindeki o madde!
Valbuena'nın sözleşmesindeki o madde!
GİRİŞ 12.11.2018 11:00 GÜNCELLEME 12.11.2018 11:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış


Phillip Cocu'nun pek fazla görev vermediği yıldız oyuncu Erwin Koeman'ın takımın başına geçmesiyle birlikte ilk 11'e geri döndü.

Galatasaray maçında 1 asist yapan deneyimli oyuncu Anderlecht maçında da 1 gol 1 asistle oynarken son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında da sahanın açık ara en iyi oyuncusuydu.

Koeman'la birlikte Valbuena'nın sözleşmesi de 1 yıl daha uzayabilir. 3 ayda Cocu'nun 7 maçta süre verdiği Fransız futbolcu artık banko oyuncu oldu.

Alanyaspor maçıyla bir haftada 3. kez sahaya çıkan Valbuena, sakatlanmadığı takdirde sözleşmesindeki “20 maç oynarsa mukavelesi bir yıl uzar” maddesi de işlerlik kazanacak.

Valbuena'nın mevcut sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor. (Futbolarena)

YORUMLAR 9
  • wow 5 yıl önce Şikayet Et
    cocuya oynatma sözleşmesi uzamasın dedilerse adam ne yapsın
    Cevapla
  • Olcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir madde sadece Türkiyede olur.
    Cevapla
  • hayal 5 yıl önce Şikayet Et
    düşme hattındaki takımların hepsi fb den daha iyi. önümüzdeki haftalarda göreceksiniz. çaykur rize erzurum akhisar bursa hepsi fb daha iyi takım. fb kesin küme düşer. zaten beşiktaş ve fb bir beraberlik daha alırsa şampiyonluk matematiksel olarak da hayal olur.
    Cevapla
  • Adiga81 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle futbol oynayacaksa düşsün daha iyi. Gerçi galatasaray ve beşiktaş ta daha iyi oynamıyor. Bu sene ligin kalitesi ciddi düşük. UEFA yaptırımları takımları sıkıntıya soktu. Bol keseden harcarken iyiydi.
    Cevapla
  • levooo 5 yıl önce Şikayet Et
    küme düşeceğine kesin gözüyle baktığınız bir takımın beraberlik alarak şampiyonluktan kopacağına inancınız abeste iştigaldir. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Fenerbahçe kesin küme düşecekmiş :)
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede hayal kurmak bedava :D
    Cevapla
  • dddd 5 yıl önce Şikayet Et
    evi başımıza yıktın
    Cevapla
  • abdulah uyarı 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir sözleşme nasıl olur yahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle