Koeman: Ben rahatım, kararı başkaları verecek

Fenerbahçe'de geçici olarak teknik direktörlük koltuğunda oturan Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası konuştu.

Koeman: Ben rahatım, kararı başkaları verecek
Koeman: Ben rahatım, kararı başkaları verecek
GİRİŞ 11.11.2018 21:04 GÜNCELLEME 11.11.2018 21:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun ardından geçici teknik direktörlük görevine devam eden Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyetle ilgili görüşlerini aktaran Erwin Koeman, "Takımın üzerinde baskı vardı. İlk gol bizim için önemliydi. Performansımızdan mutluyum, takım çok yorgundu. Son ana kadar mücadele ettiler, bu beni fazlasıyla mutlu etti." dedi.

Taraftarların, Phillip Cocu'nun ardından kendisinin performansını beğendiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Koeman, "Kendisiyle ilgili konuşmayı seven biri değilim. Sadece işimi yapıyorum. Kariyerimde daha evvel teknik direktörlük yaptım. Phillip'in durumunun üzücü olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra ne olacak göreceğiz, ben rahatım, kararı başkaları verecek. Her karara sonuna kadar saygılıyım. Ancak iyi bir üç maç geçirdik." açıklamasını yaptı.

Sarı-lacivertli takımın zorlu bir süreçten geçeceğini vurgulayan Koeman, "Puan aldık, dönüş için bir aşama ama lig tablosundaki yerimizi biliyoruz. Çok çalışmamız gerek. Sakatlarımız var, 15 tane milli takımlara gidecek oyuncumuz var. Sonrasında Trabzonspor'a gideceğiz. Kasım ve Aralık'ta 15 maç var. Birlikte çalışırsak puanlar alırız." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Çamlıca 5 yıl önce Şikayet Et
    Takım çok yorgundu evet haftada iki üç maç yaptığı için.
    Cevapla
  • yunus can 29 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaki rakamların kırmızı olması çok iyi olmuş. Slimanide sırt numarasını değiştirsin, golleri sıralar.
    Cevapla