Benzia olay paylaşım için özür diledi!

Fenerbahçe'nin Cezayirli futbolcusu Yassine Benzia, dün akşam yaptığı paylaşımın tepki çekmesi üzerine bir özür metni yayınladı.

Benzia olay paylaşım için özür diledi!
Benzia olay paylaşım için özür diledi!
GİRİŞ 03.11.2018 15:36 GÜNCELLEME 03.11.2018 15:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 46. dakikasında yerini Alper Potuk'a bırakan Fenerbahçe'nin Cezayirli futbolcusu Yassine Benzia Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile ilgili özür diledi.

Cezayirli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dün hepimiz için son derece önemli bir gündü. Hepimiz kazanmaya ve Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil etmeye odaklanmıştık. Ben de sahada bulunduğum her dakika Fenerbahçe’ye katkı sağlamak icin çalışıyorum. Oyundan alındıktan sonra düşünmeden hareket ettim. Kazanma isteğim ve öfkemin beni yönetmesine izin vermemeliydim. Kulübümüzden, Başkanımızdan, sportif direktörümüzden, bütün teknik ekipten, taraftarlarımızdan ve takipçilerimden özür dilerim. Hocamızın seçimlerine ve ekibime saygımın sonsuz olduğunu belirtmek isterim."

BENZIA NE DEMİŞTİ

Benzia oyundan alındığı için, "Her zaman ben... Berbat bir karar. Futbolla alakalı hiçbir şey bilmiyorlar." demişti.

YORUMLAR 5
  • Mihrullah DEMİRTAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu sezon kim kime dum duma her şey amatör normal geliyor takımda disiplin sıfır panik üst seviyede Allah tüm biz Fenerlilere sabır ihsan eylesin Ali Koç'bence vakit geçmeden başkanlığı bıraksın Comoliyide alıp gitsin....son
    Cevapla
  • ümit-korku 5 yıl önce Şikayet Et
    fb deki en iyi topçu bence
    Cevapla
  • caner 5 yıl önce Şikayet Et
    cenen kadar birazda futbol oynasan sanki Fenerbahçede futbol oynamayi ogretiyoruz acemi adamlara
    Cevapla
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence benzia güzel oynuyor yetenekli futbol becerisi yüksek kaliteli bir futbolcu ve oyundan alındığı için ofkesine hakim olamadı daha çok oyunda kalmak kendini göstermek istiyor ilk oyuncu değişikliğinde hep kenara alınması onu mutsuz ediyor doğal olarak hakli oyundan çıkmamasi lazım di alperden kat kat daha üstün oynuyor benzia yi moral olarak da kazanmasi lazım Fener'in
    Cevapla
  • İBRAHİM 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekleri söylemiş F B için....
    Cevapla