Paylaşımı yürek yaktı! 'Kalpten giderim eminim'

Derbi maçı öncesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'den geriye fotoğraflar ve videolar kaldı. Şener'in 4 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı "Kalpten gideceğim ondan eminim, bu takıma kalp dayanmaz" şeklinde paylaşımı yürek yaktı.

GİRİŞ 03.11.2018 10:26 GÜNCELLEME 03.11.2018 21:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 11. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'a konuk oldukları derbi maçı izlemeye gelen Fenerbahçeli taraftar Koray Şener, maç öncesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

20 yaşındaki genç taraftardan geriye fotoğraflar ve videolar kaldı. Şener'in 4 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı "Kalpten gideceğim ondan eminim, bu takıma kalp dayanmaz" şeklinde paylaşımı ise yürek yaktı. 

 

 

YORUMLAR 12
  • yazık... 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin. Alla Kalbimize kendisinin ve Hz. Muhammed sav efendimizin sevgisini versin.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    “Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz!..” Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • kasım 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu gençlere böyle içi boş ve insana bir fayda sağlamayan hatta değerli vakitlerini bir hiç uğruna kaybettiren futbol denen safsata yolunda uyutulan kendini kaybeden bu güzel insanlara ve harcanan bir ömür. Yazık çok yazık. Allah rahmet eylesin taksiratını affetsin.
    Cevapla
  • Malatyam 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen uğruna öldüğün takımının umurunda değilsin. Sen öldün ama maç devam etti, herkes kazanma derdine düştü. Bütün kulüpler aynıdır. Yapmayın etmeyin bu kadar önemsemeyin şu futbolu. Yazık etmeyin kendinize...
    Cevapla
  • Muhterem nur 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yasarsaniz öyle ölürsünüz ... nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz...hazreti Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle