Cocu'nun gönderilişinin perde arkası!

Milli arada Comolli, Cocu'ya 'G.Saray'a kaybedersen seninle yolları ayıracağız" dedi. Cocu bununla dağılınca Ankaragücü sonu oldu.

Cocu'nun gönderilişinin perde arkası!
Cocu'nun gönderilişinin perde arkası!
GİRİŞ 30.10.2018 09:43 GÜNCELLEME 30.10.2018 09:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Phillip Cocu'nun gönderilme sürecine kadar uzanan serüvende ilginç gelişmeler yaşandı. 

Hollandalı çalıştırıcının gönderilmesi konusu 8. haftada oynanan ve golsüz berabere biten Başakşehir maçı sonrası ciddi ciddi düşünülmeye başlandı. 

Milli takım arasında Sportif Direktör Comolli, morali zaten bozuk olan Cocu ile bir toplantı yaptı. 

Yapılan bu toplantıda Fransız Sportif Direktör Damien Comolli, Phillip Cocu'ya "Galatasaray derbisini kaybedersen seninle yolları ayıracağız" ifadesini kullandı.

KADROYA KARIŞTILAR

Cocu, bu açıklama sonrası takım üzerindeki tüm otoritesini kaybetti. Hollandalı çalıştırıcının kadro tercihleri konusunda da yönetim ve Comolli tarafından da tavsiyeler verilmeye başlandı.

Anderlecht geri dönüşü takımdaki m negatifliği dağıtsa da Ankaragücü yenilgisi Sarı-Lacivertli yönetimin Cocu'yu gönderme operasyonunu hızlandırmış oldu.

F.Bahçe'nin Cocu'yu bilgisayar programı ile seçtiği ortaya çıktı.

YORUMLAR 5
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    yönetim sözünü tutup genç bir kadroyla mücadele etse gereksiz para harcamasaydı inanıyorum ki gerçek fb tarftarı bu kadar tepki vermezdi.Hani beşiktaşı örnek almıştı?bak bursa da samet hoca genç üstelik birinci lig deneyimleri bile olmayan futbolcular oynatıyor.Fatih hoca genç bir stoper sahaya sürüyor. fener güya gençleşti! oynayanların yaşına bir bakın be! üç tane genç oynatmaktan aciz misiniz?
    Cevapla
  • Hakan Günver 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımı bu hale getiren Comolli ve Koç'tur. İkisi de istifa etmeli.
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek paralarla, vasat futbolcuları toplayıp; bu felaket kadroyu oluşturan, Comolli gitmelidir.
    Cevapla
  • . . . 5 yıl önce Şikayet Et
    zamanında faksla oyuncu transfer ediyoruz diyen gs nin 3 kişiyi zorla göndermesi gibi. teknoloji bazı konularda yardımcı olmuyor.
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    5 defans oyuncusuyla oynarsa kaybeder ismaili oynatması intihardı.golleri kim hazırlayacak. ortasahayı kim çevirecek belli değil. oynat barışı yada valbuenayı maçı söker alır..ligi tanıyan yerli hoca lazım. yabanci hocalar 1 yıl başarılı olamaz 1 yıl boşa gider.
    Cevapla