F.Bahçe'de derbi mesaisi! Takımın başında...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı. Cocu'suz ilk idmanı Erwin Koeman yönetti.

F.Bahçe'de derbi mesaisi! Takımın başında...
F.Bahçe'de derbi mesaisi! Takımın başında...
GİRİŞ 29.10.2018 16:02 GÜNCELLEME 29.10.2018 16:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 

Phillip Cocu'nun görevden ayrılmasının ardından takımın çıktığı ilk antrenmanı Hollandalı antrenör Erwin Koeman ve Cocu'nun diğer yardımcıları yönetti.

 

 

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan antrenman bilgilendirmesi şu şekilde:

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 11.haftasında, 2 Kasım Cuma günü, Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Erwin Koeman yönetimindeki antrenmanı, MKE Ankaragücü maçında forma giyen oyuncularımız aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla noktalandı.

Fenerbahçemiz, 30 Ekim Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

YORUMLAR 6
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • Bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç çok dürüst başkandır tek hatası aykut hocayla devam etmemesi unutmayın cimbomun en fazla şampiyon olduğu başkanda aziz yıldırımdır
    Cevapla
  • Atilla 5 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda aşığı ali koç bu zihniyetle ali koç daha sezon bitmeden gider aziz yıldırımı mumla arayacaksınız tıpkı tayip erdoğan gittiğin de tayibi mumla arayacağınız gibi
    Cevapla
  • Hakan Günver 5 yıl önce Şikayet Et
    Koeman ve Comolli de acilen gönderilmeli. Ali Koç da biran önce istifa ederek yeni başkan seçilmeli. Takımı bu hale getiren Ali Koç'tur. Cocu'yu getiren de kendisi. Ali Koç istifa.
    Cevapla
  • Ömer k 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımı çok iyi yerde bırakan aykut kocamının yardımcılarına güvenmeyip kovan ali koç takımı düşme hattında bırakan hollandalının yardımcılarına güveniyor.. Hayırlısı..
    Cevapla
  • aaaaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Nasıl İştir Bu Adamın Ne İşi Var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle