Cocu'nun ne kadar tazminat alacağı belli oldu

Fenerbahçe, sözleşmesi feshedilen Phillip Cocu'ya 1 yıllık alacağı olan 2,5 milyon euroluk bir tazminat ödemesi yapacak.

Cocu'nun ne kadar tazminat alacağı belli oldu
Cocu'nun ne kadar tazminat alacağı belli oldu
GİRİŞ 29.10.2018 11:03 GÜNCELLEME 29.10.2018 11:03
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun görevine son verilmesinin bedelini Ali Koç daha önce yaptığı açıklamalarda belirtmişti.

Başkan Koç, Hollandalı hocanın tazminatının 1 yıllık maaşı olduğunu belirtirken, PSV'den aldığı maaşın 3 mislinden az olduğunu söylemişti. Genç hoca, Fenerbahçe'de yaptığı sözleşmede 2,5 milyon euronun altına imzasını atmıştı.

Fenerbahçe başkanı, Cocu'nun tazminatının 7,5 milyon euro olduğu iddialarının üzerine, "Comolli ve Cocu'nun alacağı ücretleri açıklayacaktım. Sözleşmede bazı gizlilikler var ama. Cocu'nun 7.5 milyon euro tazminat alacağı haberi tamamen yalan. Cocu'nun maaşını söyleyemediğim için tazminatını da söyleyemiyorum. Tazminatı, 12 aylık maaşıdır. PSV'den aldığı maaşın 3 misli bile değildir. Diğer kurumlara göre daha kapalı bir kutuyuz. O yüzden biraz daha sınırlı cevaplar verebiliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

AYNI ANDA 4 TEKNİK DİREKTÖRE PARA VERİLECEK

Fenerbahçe şu anda eski teknik direktörler Aykut Kocaman ve Vitor Pereira'ya tazminat ödemesi yapılmaya devam edilirken, Cocu ile birlikte bu rakam 3'e çıkacak. Sarı-lacivertlilerde yeni gelecek teknik adam ile birlikte aynı anda 4 teknik direktöre ödeme yapılmış olacak.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 48
  • Bayedip 5 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarın psikolojisini bu kadar bozan ve bazı taraftarı bunalıma sokan ruh sağlığının bozulmasına neden olan, takımı ilk 3'e sokamayan teknik direktörlere karşı tazminat davası açılabilmeli. İstekleri doğrultusunda transfer yapılan takımları başarısızlığa mahkum eden teknik heyete karşı mutlaka maddi müeyyideli yaptırım uygulanabilmeli.
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulüpler nasıl böyle sözleşme yapıyor.Koysana madde olarak kötü bir başarı elde edersen gönderilirsin ve çok cüzi (göstermelik) bir tazminat alırsın diyemiyormu.
    Cevapla
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocu'nun yerine Yılmaz Vural olsaydı ve takım bu hale düşseydi Yılmaz Vural bu tazminatı asla itemezdi ; verseler bile almazdı...
    Cevapla
  • cecen1907 5 yıl önce Şikayet Et
    vay be ne yabanci sevdamiz varmis bizim ..
    Cevapla
  • MİLLİ OLALIM ARTIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Düşme hattında yer almak için bu kadar döviz ödemeye gerek var mıydı? Hangi Türk hocayı getirirseniz getirin eminim FB çok daha iyi durumda olurdu. Dövize en çok ihtiyacımız olan şu günlerde milyonlarda Euro da ülkemizde kalırdı. Yabancı hoca saplantısından kurtulun artık, kendi hocalarımız tecrübe kazansın, döviz de ülkemizde kalsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle