Dilmen'den Cocu için ilk yorum! Kocaman ve Yanal

Fenerbahçe efsanesi ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Cocu kararını değerlendirdi.

Dilmen'den Cocu için ilk yorum! Kocaman ve Yanal
Dilmen'den Cocu için ilk yorum! Kocaman ve Yanal
GİRİŞ 28.10.2018 23:41 GÜNCELLEME 29.10.2018 00:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

 

Fenerbahçe - Ankaragücü maçı sonrası NTV Spor'da bu kararı değerlendiren Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

 

 

Başkan iddialı bir şey söyledi. Devre arasına kadar değişiklik olmayacak dedi. Başkan, senin kredin çok fazla. Taraftarın tepkisi sana değil, Cocu'ya zaten. Cocu'ya, Comolli'ye... Ama hatadan erken dönmekte bir şeydir. Galatasaray'a 3-0 yenilirsen Cocu ile devam edecek miydin? 5 gün sonra maçın var. Ersun olmaz, Aykut olmaz demişsin. Yurt dışından B planın yoksa ne yapacaksın? Taraftarlar da lütfen evine gitsin, insanlara daha fazla panik yaptırmasınlar. Kararı sıcağı sıcağına verdirmeyin.

Cuma'ya kadar zamanları var şimdi. Cocu gitti. Daha önce yapmalıydılar. Ersun Yanal için de bu kadar iddialı konuşmamalıydı. Ali Bey taraftarlıktan gelen bir başkan. Ali Koç, kendi dünyasında diyor ki eğer Ersun'u getirirsek taraftarın her dediğini yapıyor olacağım. Taraftarın her dediğini yapmamak lazım demiştir. Ersun Yanal'ın hataları oldu. Kulübümüz açıklamaları falan...

Fenerbahçe'nin getireceği teknik direktör, kalıcı bir teknik direktör olmamalıdır. Guardiola falan olmadığı sürece... Bir gerçek var ki Ersun Yanal ve Aykut Kocaman olmayacak. Ali Bey'in kendisi dedi. Fenerbahçe, 3'e 5'e alışık bir takım değildir. 1-0 kazansaydı bugün Cocu gidecek miydi? Gitmeyecekti. Bu da yanlış.

Cocu, geç kalınmış bir karardır. Comolli'yi de güvenmiyorum. Araştırdı o kadar Ayew'i getirdi. Araştırıp Emre Akbaba'yı istedi. Nereden tanıyordun sen Emre'yi?

YORUMLAR 19
  • Ahsener 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural hoca niye düşünülmüyor?
    Cevapla
  • Hasan Hüsnü 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç'un kredisi bitti. Fenerbahçe'yi bu hale düşüren bir Başkan olmaz, olamaz. Böyle bir başkanlık olmaz, aldığı futbolcular bile rezalet. Ali Koç derhal istifa etmeli.
    Cevapla
  • Alik 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yanal gelmesi gerekir.o farkı kapatır ligi 2.bitirir.yabancihoca ligimizin tanıyamadım kadar bir yıl boşa geçer.ersun yanal olmazsa Kemal özdeş olur.abdullah avcı olur.
    Cevapla
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde her şey var azim hırs var ama sonuç yok
    Cevapla
  • Arif gsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu türk futbolunda yabancı adam büyük risktir. Ama hala bi inat var. Biz futbolun yorumunu, oyununu, yönetimini herşeyi duygularla yaşıyoz. Bizi yabancının çözmesi 2 sene ister.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle