Fenerbahçe dibi gördü!..

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Fenerbahçe evinde Ankaragücü'ne 3-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe dibi gördü!..
Fenerbahçe dibi gördü!..
GİRİŞ 28.10.2018 22:32 GÜNCELLEME 29.10.2018 14:32
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Ülker Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maçta Ankaragücü'nün gollerini 35. dakikada Ricardo Faty, 74. dakikada penaltıdan Erdem Özgenç ve 77. dakikada El Kabir attı. Fenerbahçe'nin tek sayısını 89. dakikada Frey kaydetti.

Fenerbahçe'de Slimani 72. dakikada penaltı pozisyonuna itiraz ettikten sonra kırmızı kart gördü. Slimani Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

 

 

Bu sonucun ardından Ankaragücü puanını 16'ya çıkardı, Fenerbahçe ise 9 puanda kaldı.

Ligin gelecek haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Ankaragücü ise Kayserispor'u konuk edecek.

Stat: Ülker

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Esat Sancaktar

Fenerbahçe: Harun Tekin, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Oğuz Kağan Güçtekin (Dk. 60 Frey), Benzia (Dk. 84 Eljif Elmas), Isla, İsmail Köybaşı (Dk. 74 Valbuena), Ayew, Slimani

MKE Ankaragücü: Korcan Çelikay, Erdem Özgenç, Yalçın Ayhan (Dk. 45+2 Kone), Alihan Kubalas (Dk. 45+6 Sedat Ağçay), Pinto, Faty, Djedje, Bifouma, Kenan Özer, Kubilay Kanatsızkuş, El Kabir (Dk. 78 İlhan Parlak)

Goller: Dk. 35 Faty, Dk. 74 Erdem Özgenç (Penaltıdan), Dk. 77 El Kabir (MKE Ankaragücü), Dk. 89 Frey (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 71 Slimani (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 29 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 41 İsmail Köybaşı, Dk. 48 Skrtel, Dk. 73 Benzia (Fenerbahçe), Dk. 54 Bifouma, Dk. 64 Kenan Özer, Dk. 72 El Kabir, Dk. 72 Faty, Dk. 75 Erdem Özgenç, Dk. 84 Kubilay Kanatsızkuş (MKE Ankaragücü)

YORUMLAR 99
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar juventus takımında C.Ronaldo diye bir adam var Ve barcelonada Messi İle Suarez var.bu adamlar fenere gelirse fener şampiyon olur.niye bu adamları almıyorlar akıl alır gibi değil. ? ronaldo - messi - neymar - hazard - Grezmann - alın bunları daha ne yapıyım oyuncu adına kadar veriyorum.
    Cevapla
  • Mavi Kapak 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkan olsaydı böyle olmazdı. Fener bu sezon küme düşmeme mücadelesi verecek anlaşılan
    Cevapla
  • ahmet vahap 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede çok doğru tesbit kutlarım mavi kapak bende aynısını düşünüyom...
    Cevapla
  • Emekliyeah 5 yıl önce Şikayet Et
    FB Başına türk teknik direktör gelmesi lazım. FB hala aklı karışık yazık o paralara yazık onca türk teknik direktörlere eğer bir yabancıya verilen parayı bir Türke verilse hem FB kazanır hem milli takımada adam yetişir yazık hala yabancı aranıyor. eğerki yabancı alınacaksa da Yugoslav ülkelerinden olabilir.
    Cevapla
  • Haluk 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu feneri sahasında bi tek galatasaray yenemiyo. :D
    Cevapla
  • efsaneler ölmez 5 yıl önce Şikayet Et
    bir zamnlar gs de oradaydı gördük ama bizde adam gibi adam olarak devam ettik . sayın rakipler sizide görüyoruz biz zamanlar ne şimdi ise aza kanaat getirenler sizlersizni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle