F.Bahçe'yi yakacak şartlar! Cocu kovulursa...

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Cocu için "Bir facia olmazsa devre arasına kadar devam ederiz" demişti. Hollandalı hocanın kontratında ağır şartlar bulunuyor.

F.Bahçe'yi yakacak şartlar! Cocu kovulursa...
F.Bahçe'yi yakacak şartlar! Cocu kovulursa...
GİRİŞ 01.10.2018 11:42 GÜNCELLEME 01.10.2018 11:42
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, ligde galibiyeti olmayan Ç.Rize'den 11 dakikada 3 gol yedi deplasmanda mağlup oldu. Teknik direktör Cocu'nun istifası da gündeme gelirken sözleşmesi ile ilgili ilginç maddeler göze çarptı.

İŞTE PHİLLİP COCU'NUN SÖZLEŞME FESİH ŞARTLARI

1- Fesih tarihinden itibaren 1 yıllık maaşını tam olarak alır.

2- Kontratın 3. yılında fesih olursa kalan ayların maaşını alır.

3- Sezon içinde fesih olursa hak edilmiş tüm bonusları alır.

4- Sezon içinde fesih olur ve Fenerbahçe o sezonu şampiyon tamamlarsa, sezon sonuna kadar hakedilecek olan tüm bonusları alır.

5- Sezon içinde fesih olur ve Fenerbahçe sezonu liderin en fazla 8 puan gerisinde tamamlarsa sezon sonuna kadar hak edilecek olan tüm bonuslarını alır.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 3-0'lık yenilgi bardağı taşırdı. İlk yarıda yenen 3 golden sonra ve maçın ardından olmak üzere iki kez soyunma odasına inen Başkan Ali Koç'un da pes ettiği ve artık Hollandalı'ya sabrının kalmadığı belirtildi. 

YORUMLAR 66
  • ersan 5 yıl önce Şikayet Et
    adami istifa ettirmek icin gereken her sarti sunmuslar,,cocu basarisiz olmak icin bence mucadele etmistir bu kontrattan Sonra
    Cevapla
  • Hollanda 5 yıl önce Şikayet Et
    kovulacagi bastan belli, ona gore kontrak yapilmis..
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocaya bir teklif giderse ben Aykut hocanın yerinde olsam teklifi hemen kabul etmem. Çünkü takımı 2. yaptığı halde işine son verilmişti. Onun için Fenerbahçe yönetiminin burnunu biraz sürdürdükten sonra teklifi kabul etmeli. Aykut hocada gelip takımı tekrardan oturtana kadar Fenerbahçe en az 3-4 mağlubiyet daha alır. Zaten buda sezonun gitmesi demek. Ama en azından diğer sezona zımba gibi bir Fenerbahçe ile girmiş olur.
    Cevapla
  • eysedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşmayı yaparken bu günlerin olabileceğini niye yazmıyorsunuz o sözleşmeye 10 maçta tarihi rezalet yaşatısan sen ne yapacaksın başarıya tamamda başarısızlıkta ne olacağı yazılmıyor her halükarda bir bit yeniği ararım ben bu sözleşmelerden
    Cevapla
  • fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    yahudi ler feneri rezil etti ediyor defolun aglama duvaruina simarik yahudi cocuklari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle