Flaş iddia! "F.Bahçe, Altınordu'yu satın alacak"

Atiker Konyaspor - Fenerbahçe maçının ardından spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Altınordu'yu satın alacağını iddia etti.

Flaş iddia! "F.Bahçe, Altınordu'yu satın alacak"
Flaş iddia! "F.Bahçe, Altınordu'yu satın alacak"
GİRİŞ 16.09.2018 23:51 GÜNCELLEME 16.09.2018 23:54
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 5. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından CNN Türk'te Fenerbahçe'yi yorumlayan Serdar Ali Çelikler, Ayew'i eleştirirken çarpıcı bir iddiada bulundu. 

"AYEW YERİNE BARIŞ OYNASIN"

Ayew zaten kiralık. Başkan da almamız mümkün değil dedi. Ayew 11 tane top kaybıyla oynayacağına hiç olmazsa Barış oynasın. O da bu kadar top kaybıyla oynar. Dünyanın en zor ligi Spor Toto 1. Lig'de 10 gol atmış bu adam. Öyle bir lig ki, sırf mücadele. Rakibin ağzına ayağını sokuyorlar. Bunlar yavaş yavaş Cocu tarafından yapılacak. Yeni Fenerbahçe işe bekleyeceğiz. Reyes'te gelip coşacak bir ihtimal de görmüyorum. Genel anlamda Fenerbahçe'nin savunması yeterli değil.

"BENZIA İYİ AMA KAÇ GOL ATACAK?"

Benzia iyi oyuncu ama kaç gol atacak? Hep bu soruyu soracağım. Slimani'nin yanına gol yüzdesi yüksek oyuncular olması lazım. Aatif seneyi 3 golle bitirdi. Fenerbahçe'nin sol açığı sezonu 3 golle bitiremez. 

"FENERBAHÇE GALİBA ALTINORDU'YU ALACAK"

Serdar Ali Çelikler, Comolli'nin önceki gün basın toplantısında Spor Toto 1. Lig veya TFF 2. Lig'den bir kulüp alabiliriz açıklamasının ardından bir iddiada bulunurken, "Fenerbahçe ikinci bir takım almayı düşünüyor. Comoli açıkladı. Takım almak iyi fikir dedi ya. Bomba geliyor. Fenerbahçe galiba Altınordu'yu alacak. İhtimal bu. İyi bilgi yani. 10-12 milyon euro aralığında ihtimal var." dedi. 

YORUMLAR 19
  • 49MUŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerbahçeden bir cacık olmaz, hoco sıfır , başkan zaten yoruma degmez, spor yorumcusu Serdar Ali futbol fukarası ama ne yazıkkı futboldan para kazanıyor yapacak bir şey yok.
    Cevapla
  • Olcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolumuza yazık olur Altınordu teneke olur.
    Cevapla
  • merthakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan konuşursa ancak bu kadar saçma sapan konuşa bilir. 10-12 Milyon yatırımın on da biri etmez hadi yatırımı geç bazı futbolcularının serbest kalma bedeli zaten o fiyat aralığında geçiyor. Serdar Ali Çeliker tamamen boş bir adam.
    Cevapla
  • Fırtına 61 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe, Amerika gibi... Para bende istediğimi yaparım havasında. Tam bir kapitalist kafası... Çok enteresandır, 111 yıllık kulüp nedense bu altyapı işini bunca yıldır bir türlü çözememiş! Bu beceri belli ki bunca sene Kadıköy'e uğramamış. Ama sorsan Türk futbolunun köklü kulübü. İyide kardeşim bunca alt yapısında bulunan gençler nerede? Ne oluyor bu çocuklar nerede? Niye A takımında oynamadan kaybolup gidiyorlar? Korkarım ki bu zihniyet Altınordu kulübünü de mahvedecek!!! Altınordu'yu satın alana kadar kendin yetiştirsene. Altınordu kulübünü satın alana o kulüpte görev yapan hocaları transfer edin. Ama transfer edince işlerine karışmayın. Yoksa onlarda rezil olur!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    İyiki Galip geldi ,illaki Fenerbahçeye bir leke konduracaklar, Benzia tabiki Gol atar ama Santrofor değilki Gol atsın? bu kadar ucuz spor yorumculuğu yapılırmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle