F.Bahçe'nin Diego Costa teklifi ortaya çıktı!

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım yönetiminin, 2017-2018 sezonu için İspanyol golcü Diego Costa’ya yıllık 8 milyon Avro maaşla bir transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

F.Bahçe'nin Diego Costa teklifi ortaya çıktı!
F.Bahçe'nin Diego Costa teklifi ortaya çıktı!
GİRİŞ 10.09.2018 14:16 GÜNCELLEME 10.09.2018 18:30
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de başkanlık görevinde bulunan Aziz Yıldırım ve yönetiminin, İspanyol golcü Diego Costa’ya yıllık 8 milyon Euro maaş teklif ettiği ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli ekibin içinde bulunduğu olumsuz mali duruma rağmen o dönem İngiliz ekibi Chelsea'de oynayan Costa’ya, lüks bir ev, araç ve aracının benzin giderleri, tüm vergileri, sezon içerisinde 4 adet business class uçak bileti ve yıllık 8 milyon Euro maaş teklif edildi.

 

 

Ancak Diego Costa, Fenerbahçe'nin bu teklifinin reddederek eski takımı Atletico Madrid'e geri döndü.

YORUMLAR 37
  • SporSever 5 yıl önce Şikayet Et
    Sportif başarıda Aziz Yıldırım'ı geçmeye çalışıyor ama bu gidişle Ali Koç kulübü batırmakta ancak Yıldırım Demirören'i geçecek. Batacak güzide kulüp. Belli oldu. Onu da babası şirketlerini batırmasın diye FB'ye musallat etti.
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    ona ragmen Fenerbahceye gelmemis, bir düsün neden?
    Cevapla
  • Rizeli1453 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koç medyaya servis ediyor medyada tıpış tıpış yıyaınlıyor gündem değiştiyor bu yapılan teklif evet çok abes bir tekllif ama bunları şimdi fb de bu olumsuzluklar yaşanırken cocu ve ali koç azda tartışılmaya başlamışken bir anda ortaya çıkan bu teklif ve ali koçun devamlı borç beklediğimizden çok daha fazla deyip ailesinin medya bağlantıları sayesinde aziz yıldırımı karalama v.s yaparak gündem değiştirdiği aşikardır....
    Cevapla
  • Vanpersi+guiza 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla daha çooook konuşuruz..tc futbol federasyonu radikal bir karar alacak iç ve dış transferleri borçlar bitene sifirlanana kadar tüm kulüplere yasaklayacak.. tüm takımlar altyapıya yönlendirecek çok değil 5 sene sonra türk futbolu nereye geliyor bakacağız..bir futbolcuya 8 milyon avro çüş derler adama çüş yani
    Cevapla
  • gakgoş 5 yıl önce Şikayet Et
    yok artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle