Volkan Demirel'i Hasan Şaş kurtardı

Volkan Demirel'in ceza alıp almayacağı merak konusuydu. Ancak Volkan Demirel'in eylemlerinin yayıncı kuruluşta yer almaması sebebiyle PFDK'ya sevk edilmedi.

Volkan Demirel'i Hasan Şaş kurtardı
Volkan Demirel'i Hasan Şaş kurtardı
GİRİŞ 05.09.2018 10:30 GÜNCELLEME 05.09.2018 12:04
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kanarya'nın Ülker Stadı'nda Kayserispor'a yenildiği karşılaşmanın ardından Volkan Demirel, sevinen rakip oyuncular ile tartışmıştı.

Hem saha içinde hem de koridorlarda sarı-kırmızılılar ile problem yaşayan tecrübeli eldivenin ceza alıp almayacağı merak konusuydu. Ancak Volkan Demirel'in eylemlerinin yayıncı kuruluşta yer almaması sebebiyle PFDK'ya sevk edilmedi.

Daha önce Süper Kupa finalinde de Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş'ın küfürlü bir ifadesi cep telefonu görüntülerine yakalanmıştı. Yayıncı kuruluşta görüntü olmaması sebebiyle ceza almamıştı.

Volkan'ın da PFDK'ya sevki gerçekleşmedi ve tecrübeli eldiven belki de ağır bir cezadan kurtuldu.

YORUMLAR 25
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ülkemizde her nerede olursa olsun yanlış yapanın yaptığı yanına kâr kalıyor. İyiler ise hep eziliyor. Adalet...
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam Hasan Şaş kurtarmış olabilirde Hasan şaşı kim kurtarmış acaba .......
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan demirel bir dusmedi su ulkenin futbolunun yakasindan biktik bunun patavatsiz taraftari arkasina Alma girisimlerinden. Emre belezogluda Buda ayni yeter artik be
    Cevapla
  • yıllardır yapıyor 5 yıl önce Şikayet Et
    volkanın yapmış oluğu futbol dışı derebeyi hareketleri nedeniyle bence görüntüye bile grek yok. bu adam bunları yıllardır yapıyor. okkalı bir ceza yemesi gerekir.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Örnek değil ördek bir şahıs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle