Cocu: İstediğimiz oyuncuları alamadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Göztepe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı.

Cocu: İstediğimiz oyuncuları alamadık
Cocu: İstediğimiz oyuncuları alamadık
GİRİŞ 26.08.2018 01:03 GÜNCELLEME 26.08.2018 01:10
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Göztepe karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Hollandalı teknik adam, "Çok iyi başladık, ilk yarıda 4-5 gol atacak fırsat geldi. Bir top da direkten döndü. İkinci yarıda gol atmak istiyorduk ama rakibin fantastik şutu, kalemize gelen ilk şut gol oldu. Maç bitmedi ama biz futbol oynamayı bıraktık. Takım halinde oynamalıydık ama yapamadık. Maçın sonlarında risk aldık ama şans da yanımızda değildi. Bazen şansa da ihtiyacınız oluyor. Islam Slimani çalışıyor, pozisyona giriyor ama hala o gol gelmedi. Haftaya kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.

UEFA sınırlamaları nedeniyle istedikleri oyuncuları alamadıklarını belirten Cocu, "Yeni oyuncular aramıza katılıyor. Bazı limitler ve sınırlamalar vardı, her istediğimizi alamıyorduk. Bazı oyuncuların top bizdeyken daha iyi olması gerekiyor. Yaptıklarına bakmaları gerekiyor. Büyük takımız ama iki maç kaybettiysek işler daha zor hale gelir" dedi.

 

 

YORUMLAR 38
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman Türkiye'de yetişmiş en önemli teknik direktörlerden birisidir. Üstelik; zekidir, uyanıktır. Cocu'nun, Aykut'un seviyesine gelmesi için çok yıllara ihtiyaç vardır...
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yeni bir sistem kuruyor, millet olarak ne kadar tez canlıyız, eski düzenle gidemezdi yoksa batardı, sabırlı olun en azından 7-8 hafta sabredin beeee herşey öyle basit değil başarı biranda gelmez sabır sabır yine sabır
    Cevapla
  • Malatyadan 5 yıl önce Şikayet Et
    İstediğimiz futbolcuları alamadık diyor .lan malatya ve goztepe dendemi kotu futbolcularınız.sistem yok lan sistem.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    En önemlisi devler ligiydi. O da gitti!
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kale önünde verkaç indir bindir kisapaslarla defansı şaşırtarak çok gol atılır.fb hocası o çalışmaları sürekli öğretmenliği.sut çalışması sürekli yapılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle