Resmen açıklandı! İşte Josef'in yeni takımı

Fenerbahçe, Josef de Souza'nın transferi için Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımı ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli de Josef de Souza'yı transfer ettiklerini bir video ile duyurdu.

GİRİŞ 23.08.2018 10:22 GÜNCELLEME 23.08.2018 19:03
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza'nın transferi için Suudi Arabistan'nın El Ahli takımıyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü El Ahli SC'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA

 

Suudi Arabistan kulübü Al Ahli SC tarafından futbolcumuz Josef de Souza için gelen ikinci transfer teklifi kulübümüz tarafından değerlendirmeye alınmıştır.

Kulübümüzün yüksek menfaatleri gereği, futbolcunun transferi konusunda Al Ahli ile görüşmelere başlanmıştır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

AL AHLI KULÜBÜ DE DUYURDU

Suudi Arabistan'ın Al Ahli Kulübü, Fenerbahçe'den Josef de Souza'yı transfer ettiğini duyurdu.

Al Ahli'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Brezilyalı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Kulüp, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu Fenerbahçe'de ve eski takımlarındaki gollerinden oluşan bir video ile tanıttı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA: İMZAYI ATTI

Sarı-lacivertli kulüp, Josef de Souza'nın Al Ahli kulübüyle anlaştığını ve transfer sürecinde yaşananları anlatan bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

Futbolcumuz Josef de Souza, Suudi Arabistan kulübü Al Ahli SC ile kulübümüzün yaptığı anlaşmanın ardından gereken görüşmeyi yapmış ve transfer için mutabakata varmıştır.

Bilindiği üzere, Al Ahli kulübünün, Josef de Souza için kulübümüze ilettiği ilk teklif, kulübümüz tarafından kabul edilmemiş ve basında çıkan teklifin kabul edildiğine yönelik haberlere istinaden gerekli bilgilendirme kamuoyuna dün yapılmıştı.

Sonrasında Al Ahli kulübünden gelen ikinci teklif üzerine transfer stratejilerimiz doğrultusunda, kulübümüzün yüksek menfaatleri düşünülerek  gereken görüşmeler başlatılmıştır. 

Bu bağlamda; futbolcunun sözleşmesinin 10 ay sonra sona erecek olması ve önümüzdeki 4.ay itibariyle istediği kulüple görüşme ve bonservissiz anlaşma şansının olduğu düşünülerek hareket edilmiştir. 

Josef De Souza da Fenerbahçe’ye olan bağlılığını göstermiş ve tüm bu bakış açısı doğrultusunda Fenerbahçe’mizin anlaştığı kulüp ile görüşmeleri tamamlayarak imzayı atmıştır. 

Josef’e Fenerbahçemize olan tüm hizmetlerinden dolayı en içten şekilde teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine sonsuz başarılar dileriz. 

YORUMLAR 48
  • engin kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hülle transferler .arap takımları uefaya fifaya bağlı değildir.bu nedenle uefa ya bağlı kulüpler futbolcuları satıyorlar ama nasıl uefaya sat öyle al olayını deşmek için 10 milyon euroya satılan bir futbolcu o paraya asla satılmıyor satan kulüp yarısını elden verip sonra 10 milyon euroya sattım diyor .uefa keser yakında bu hüllecileri
    Cevapla
  • bahçe 5 yıl önce Şikayet Et
    bu Arabistan da al ahli ve al hilal den başka takım yokmu her giden oraya gidiyor
    Cevapla
  • hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    topal,valbueno,KALDIRIM,ŞENER lütfen sizde gidin !!!!!
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    süper lig bir çirkeftende kurtuldu şükür
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel adam yolun açık olsun teşekkürler herşey için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle