Hasan Ali'den Benfica itirafı

Fenerbahçe'nin Benfica'ya elendiği mücadelenin ardından Hasan Ali Kaldırım açıklamalarda bulundu.

Hasan Ali'den Benfica itirafı
Hasan Ali'den Benfica itirafı
GİRİŞ 14.08.2018 23:45 GÜNCELLEME 14.08.2018 23:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Benfica'nın tecrübeli olduğunu vurgulayan Hasan Ali, "Tecrübe olarak Benfica bize karşı biraz daha üstün. Her sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayan ve genelde gruptan çıkan bir takım. Bu tür maçları oynamasını bilen bir takım" diye konuştu.

İnandıklarını ancak başaramadıklarını kaydeden sol bek, "Biz de Türkiye'nin en büyük camialarından biriyiz. Şampiyonlar Ligi'nde çok tecrübeli olmasak da, büyük bir camiayız. Deplasmanda 1-0 yenildik ama inandık. Kadıköy'de turu geçeceğimize inanıyoruz. Olmadı maalesef" ifadelerini kullandı.

 

 

2. yarının başında bir gol bulsalar sonucun değişeceğini söyleyen Hasan Ali Kaldırım, "2. devrenin başlarında iyi baskı kurduk, rakibimiz de şaşırdı ama olmadı. 2. golü bulsaydık taraftarımızın desteğiyle bilmiyorum artık neler olurdu. İyi mücadele ettik, her şeyimizi verdik. Çok üzgünüz. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUMLAR 9
  • Mete 5 yıl önce Şikayet Et
    Öffff öffff falan öffff falan
    Cevapla
  • osmanoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilmiyoruz kardeşim bu futbol işini. Neden dünyanın parasını, vaktini, emeğini harcıyoruz anlamıyorum. Sözüm sadece fenerbahçeye değil, tüm türk takımlarına. tamam spor olarak oynayacaksan oyna. Niye dünyanın parasını verip yabancı futbolcu getiriyorsun. Bir futbol takımının maliyetine kaç fabrika kurulur? Kaç işsiz insan iş sahibi olur. Neden boş işlerle uğraşıyoruz?!!
    Cevapla
  • Davut 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyüklük başarı ve iyi futbolcularla olur. Fenerbahçe gibi takımında sen dahil 8 futbolcu ayrılması lazım başarı için yoksa sıradan bahaneler
    Cevapla
  • Malabadi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mazeret hep aynı. Transfer döneminde ağızlarından milyon Eurolar çıkar. Ama sahaya gelince "oynayamayan Gelin" misali "Yerim Dar" der. İşte saha işte sonuç! HÜSRAN
    Cevapla
  • kosovalı 5 yıl önce Şikayet Et
    senin 5 sezondur fenerbahçe kadrosunda bulunuyor olman zaten f.bahçenin durumunun kısa bir özeti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle