Tugay'dan Slimani yorumu! "Tanıyorum..."

Galatasaray'da ve İngiltere'de uzun dönem top koşturmasının ardından Beın Sports'ta yorumculuk yapan sarı-kırmızılıların efsane futbolcusu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin yeni transferi İslam Slimani'yi değerlendirdi.

Tugay'dan Slimani yorumu! "Tanıyorum..."
Tugay'dan Slimani yorumu! "Tanıyorum..."
GİRİŞ 12.08.2018 16:28 GÜNCELLEME 12.08.2018 16:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tugay Kerimoğlu, Slimani'den alınacak en iyi verimin kanat organizasyonları ile olabileceğini savunarak, "Slimani uzun boylu, güçlü, Fernandao'dan biraz daha esnek, eğer bu oyuncunun faydalı olmasını istiyorsanız kanat varyasyonlarınızın çok iyi olması lazım. Kenardan top getirmediğiniz sürece almış olduğunuz, almış olduğunuzla kalır." dedi. 
 
"FENERBAHÇE'YE ÇOK FAYDALI OLUR"
 
Cezayirli golcünün oyun içerisinde sürekli olarak beslenmesi gerektiğini dile getiren tecrübeli futbol adamı, "Bu oyuncuyu beslemeniz lazım ki size faydalı olabilsin. Hocanın Slimani ile bağlantısı iyi olursa çok faydalı olur Fenerbahçe'ye." ifadelerini kullandı. 
 
"SLİMANİ'Yİ BİLİYORUM, TANIYORUM"
 
Konuşmasının sonunda Slimani için Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar kullanabileceği en iyi santrafor olduğunu söyleyen Tugay Kerimoğlu aynı zamanda kendisini tanıdığını ifade ederken, "Eğer böyle bir oyuncuyu düşünüyorsanız her türlü avantajı var. Uzun top alma yüzdesi %88, %89 civarlarında. Kenardan toplar getirdiğinizde çok esktra özellikleri olan bir futbolcu. Fenerbaçe'nin sezon sonuna kadar kullanabileceği en iyi santraforlardan bir tanesi, çünkü biliyorum, tanıyorum kendisini." dedi ve sözlerini sonlandırdı. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    nasil faydali olacak tugay bey istatistikleri bir arastirdin mi adam gecen sezon neredeyse mac oynamdi aldigi sure 600 dk bulmaz gol desen hic yok bence bidaha dusun
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Mario GOMEZ in BJK ye gelirken aldığı istatistikleri biliyormusun???
    Cevapla
  • Fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayı tutup yorumları tarafsız ve gerçekten akılcı olan birisini dinlemek gerçekten keyif veriyor.
    Cevapla