F.Bahçe'den çifte transfer! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe, Altınordu'dan Barış Alıcı ve Berke Özer ile prensip anlaşmasına vardı.

GİRİŞ 10.07.2018 13:17 GÜNCELLEME 11.07.2018 09:26
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

beIN SPORTS'un haberine göre transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Altınordu'nun devleri peşinden koşturan kalecisi Berke Özer ve Barış Alıcı için prensip anlaşmasına vardı.

Altınordu ve oyuncularla anlaşmaya varan Fenerbahçe'nin, Finansal Fair Play kısıtlamaları sebebiyle resmi açıklamayı beklettiği belirtildi.

 

21 yaşındaki Barış, Spor Toto 1'inci Lig'de geçen sezon çıktığı 31 karşılaşmada 10 gol atarken ve 10 golün de hazırlayıcısı oldu. 2000 doğumlu kaleci Berke ise takımının formasını 7 maçta terletti. 

BARIŞ ALICI - 21 YAŞINDA

Altınordu'da geçen sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle yıldızı parlayan sağ kanat Barış Alıcı'nın bonservisi için 3 milyon euro talep ediliyordu.

İzmir kulübünde 2015'te profesyonel olan 20 yaşındaki forvet son 2 sezonda 1'inci Lig'de toplam 53 maçta forma giydi. İlk yılında 3 kez rakip fileleri sarsan Barış, geçen sezon 10 gol, 10 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Son olarak U20 Milli Takımı'nda forma giyen yetenekli futbolcuyu geçen sezon Başakşehir'in yanı sıra Galatasaray ve Göztepe de takip ediyordu.

İDOLÜ MBAPPE

Barış Alıcı kısa bir süre önce, "İdol olarak değil ama beğendiğim oyuncular var. Mevkiimde Cengiz zaten çok önemli bir örnek benim için. Üst düzey olma yolunda ilerliyor. Süper Lig'de Visca var. Çok etkili bir oyuncu. Mbappe'yi de çok beğeniyorum." şeklinde konuştu.

BERKE ÖZER - 18 YAŞINDA

25 Mayıs 2000 İzmir Konak doğumlu. 18 yaşındaki kaleci bu sezon Altınordu A takımı ile TFF 1. Lig'de 5 maça çıktı. 1.90 boyundaki kaleci ile bir ara Manchester City'nin ilgilendiği yazılmıştı. Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndaki 3 maçta forma giydi ve kalesinde 4 gol gördü. 25 kez çeşitli kategorilerde milli oldu.

Berke'yi mutlaka yurtdışına göndereceklerini vurgulayan Altınordu Başkanı Özkan'ın kararını değiştirebileceği iddia ediliyor.Daha önce sosyal medyada Fenerbahçe formalı fotoğraflarıyla dikkat çeken genç eldivenin de sarı-lacivertli kulüpte oynamak istediği öğrenildi.

İDOLÜ EDERSON

Berke Özer de kısa bir süre önce, "İdol olarak aldığım kişi Manchester City'den Ederson. Çok önde oynayan, sorumluluk alan çizgide iyi kaleci olup da kötü kaleci yok bence. Herkes kurtarabilir ama önemli olan farklı şeyler yapmak, takım oyuncusu olduğunu hissettirmek. Bu konuda Ederson çok iyi. Aynı savunma oyuncusu gibi, takımın içinde oynuyor. Önceden de Neuer'di örnek aldığım, şimdi de Ederson hep daha çok sorumluluk alan önde oynayan kaleci. Tüm kulüplerde kalecinin ayakları elleri kadar iyi olmalı. Bir maçta kalecinin yaptığı kurtarış sayısı maksimum 2 veya 3'tür. İstatistiklere baktığımız zaman topla buluşması 40-50 oluyor, bu da ayakla gerçekleşiyor." şeklinde konuştu

YORUMLAR 37
  • OSMANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    fransayı izlediniz mi? çocukların yaşı kaç sizin kafada olsalar o çocuklar şimdi paf takımında dünya kupasını tv den seyrediyor olurdu.bırakın aykut kocaman kafasını.
    Cevapla
  • Serdar Erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yildiz transferi Volkandan sonra 2 yildiz daha transfer edildi :) Sampiyonluk cok yakinnn : DDD
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Iki side iyi kaleci çok iyi yani gelecek adına ama güneş balçıkla sivanmaz başkan lige damga vurman için en az 5 transfer şart bizi bunlarla meşgul edeceksen yarın bırak bu kulübü git
    Cevapla
  • fenercell 5 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş 6 yıl önce yaptı meyvelerini topladı
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim paf takımda oynar bunlar.Şampiyonluk bunlarla hayal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle