Wenger: Wilshere F.Bahçe'ye giderse...

Tecrübeli teknik direktör Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Arsenal'den eski öğrencisi Jack Wilshere hakkında açıklamalarda bulundu.

Wenger: Wilshere F.Bahçe'ye giderse...
Wenger: Wilshere F.Bahçe'ye giderse...
GİRİŞ 04.07.2018 11:09 GÜNCELLEME 04.07.2018 11:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arsenal'in eski teknik direktörü Arsene Wenger, ismi transfer döneminde Fenerbahçe ile anılan Jack Wilshere için Bein Sports'a konuştu.
 
''BANA MBAPPE'Yİ HATIRLATIYOR...''

Eski öğrencisinin Fenerbahçe'ye transfer ihtimalini değerlendiren Wenger, ''Wilshere bir oyunkurucu. Biraz Messi tarzında bir oyuncu. Bana Mbappe'yi hatırlatıyor çünkü 17 yaşından beri oynuyor. Ayak bileğinden sakatlık geçirdi. Yeniden fit duruma geldi, olağanüstü. Pas yapabiliyor, öldürücü toplar verebiliyor. Fantastik bir oyun aklına sahip. Baskıyı kaldırabilecek bir oyuncu, bana inanın. Fenerbahçe'ye giderse, yaratıcı bir katkı olabileceğini söyleyebilirim.'' sözlerini kullandı.
 
Fransız teknik direktör, Wilshere'i 2016 sezonunda Bournemouth'a kiralamıştı. İngiliz yıldız, geçen sezon Wenger tarafından 38 maçta şans alırken 2 gol ve 6 asist kaydetmişti.
 
Wenger, Cocu hakkında ise, “Hollanda’da şampiyonlukları var ama artık işi daha zor…Ancak onun hem Fenerbahçe hem de kulübün yeni başkanı için iyi bir şans olduğunu düşünüyorum. Kurulacak yeni takım için Cocu kesinlikle doğru karar” değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 4
  • Abdülhamid 5 yıl önce Şikayet Et
    Sormazlar mı neden bu kadar iyiydi de takımdan gönderdin diye?
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayn
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam Arsenalden ayrıldı.
    Cevapla
  • Diken 5 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatmı yükseltmeye çalışıyorlar ne. Uzadıkça uzadı bu iş ...
    Cevapla